Egyértelmű céllal lép pályára csapatunk vasárnap 16 órakor a Balatonfüredi FC ellen, hiszen az NB III. Nyugati csoportjának 27. fordulójában vissza akar vágni az őszi vereségért.

 

Ősszel egy igen kellemetlen vereségbe futott bele csapatunk a Balatonfüredi FC otthonában, de vasárnap eljön az idő a visszavágásra. Nem lesz azonban könnyű mérkőzés, hiszen a balatoniak egész jó formában vannak, amit az is bizonyít, hogy nyolc gólt lőttek a legutóbbi fordulóban.

– Nem számítok könnyű mérkőzésre, de hazai pályán akárki az ellenfél nekünk győzelemre kell játszanunk és meg kell szereznünk a három pontot – mondta Grabarics Máté, csapatunk középpályása.

Együttesünk is remekelt a legutóbbi körben, hiszen három ponttal távozott Tatabányáról, ahol a második gól előtt éppen Grabarics Máté varázsolta Stefan Vladul fejére a labdát, míg a Pápa ellen gólt is jegyzett.

– Az önbizalmamnak a gól és gólpassz is nagyon jót tett, örülök, hogy utóbbival győzelemhez tudtam segíteni a csapatot, azt pedig sajnálom, hogy a Pápa ellen nem ért legalább egy pontot a gólom – tette hozzá Grabarics Máté. – Bízom abban, hogy a jövőben minél többször tudok góllal, vagy éppen gólpasszal hozzájárulni a sikerhez. Tatabányán ráléptünk a győztes útra, remélem, hogy sokáig nem térünk le róla.