Kaposváron, a Táncsics Gimnáziumban folytatódott a téli teremlabdarúgó-tornák sorozata.  A hagyományos karácsony előtti Táncsics Kupán ezúttal húsz csapat állt rajthoz. A múlt heti keszthelyi tornához hasonlóan ezúttal is a Baross Szőnyeg és a Viilanegra csapatai játszották a döntőt, csak fordított végeredménnyel.

Már a csoportkör első fordulójában összetalálkozott a végső győzelemre is esélyes két gárda, a győzelem a Rákóczi FC fiatal játékosaira épülő Baross Szőnyegé lett 4-3 arányban, a Posza Zsoltot és a Graszl-testvéreket is felvonultató ellenféllel szemben. A további mérkőzéseket aztán mindkét együttes sikerrel vette, így a döntőben újra összecsaphattak a régi ismerősök.

A döntő ezúttal is színvonalas, nagy csatát hozott, amelyet az utolsó pillanatokban elért góllal a Villanegra nyert meg 3-2-re, visszavágva korábbi vereségekért.
 

A Baross Szőnyeg csapata. Állnak#!# Horváth Tamás, Kovács Olivér, Varga Tamás, Vadas Zalán, Laczkó Dávid. Guggolnak#!# Balázs Benjámin, Major Ádám, Bőle Lukács és Pfeiffer Bence