A kaposvári három-egyes sikert követően visszavágtak a paksi fiatalok, akik végül három góllal nyerték a felkészülési mérkőzést.

A felkészülés egyik legnehezebb hetét Pakson zártuk, ahol vezetőedzőnk, Székely Tibor egy igencsak megfiatalított csapatot küldött pályára. A Bene Akadémia U19-es csapatával kiegészülve is egy igen kiélezett mérkőzést vívtunk a velünk azonos csoportban lévő pasiakkal, több nagy lehetőséget is kidolgoztunk, a kapufát is lőttünk, azonban a kapuba ezúttal csak egyszer, a második félidő elején találtunk be Nicoló Mazzonetto révén. A tolnaiak viszont négyszer is mattolták a védelmünket, így visszavágtak a felkészülési időszakban elszenvedett vereségükért.

Székely Tibor: – Egy elég vegyes csapattal utaztunk, melyben elsősorban az akadémián nevelkedő fiatalok, illetve az első csapatból eddig kevesebb percet játszó labdarúgók kaptak lehetőséget, hogy ők is megkapják a meccsterhelést és felzárkózzanak a többiekhez. A Ferencváros elleni kupatalálkozóra készülő fiatalok jó teljesítményt nyújtottak, azonban az idősebb játékosoktól egy picit többet vártam, mert úgy gondolom nekik kéne húzniuk a fiatalokat. Ennek a meccsnek is bőven tanulsága.

Paksi FC II.–Kaposvári Rákóczi FC 4–1 (1–0)
Paks.
Paksi FC II., I. félidő: Borsos – Perger, Binder, Pupp, Győrfi, Ignácz, Horváth K., Lapu, Jász, Pesti, Palóka. II. félidő: Kovács F. – Perger, Ádám D., Babos, Szabó A., Máté Cs., Répási, Kiss K., Holka, Marosi, Szauer. Vezetőedző: Kindl István.
Kaposvári Rákóczi FC: Horváth F. – Rituper, Czimmermann, Heil, Szigeti – Bíró D., Szederkényi, Pintér M., N. Mazzonetto – Ötvös, Mayer M. Csereként pályára léptek: Barkóczy (kapus), Szabó M., Hampuk, Magyar M., Pusztai, Lakatos Zs., Hász, Németh M. Vezetőedző: Székely Tibor.
Gólszerzők: Pesti (a 20. percben), Marosi (a 60. és a 85. percben), Répási (a 70. percben) illetve N. Mazzonetto (az 52. percben).