A Merkantil Bank Liga hetedik fordulójában a Szombathelyi Haladás érkezik majd a cukorgyári gödörbe. A vasárnap 19 órakor kezdődő találkozót a kapos.hu YouTube csatarnája közvetíti élőben.

 

Együttesünk nem várja jó formában a mérkőzést, hiszen az elmúlt hat forduló során még nem tudott mérkőzést nyerni. Ebből a gödörből azonban már a Haladás ellen szeretnének kilábalni a játékosok.

– A Szentlőrinc elleni meccs előtt, négy döntetlen után is bizakodó voltam – mondta Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője. – Nem éreztem azt, hogy gödörben lennénk, csak azt, hogy bizonyos dolgokon változtatni kell ahhoz, hogy a döntetlenből győzelem legyen. Így, hogy kikaptunk mindenképp gödörbe kerültünk, de ebből ki kell mászni! Pénteken volt egy hosszas beszélgetés a játékosokkal, hogy megtaláljuk a kiutat. Azt biztos, hogy amíg én vagyok az edző, addig nem törődök bele ebbe a helyzetbe, nem fogom feladni és megteszek mindent annak érdekében, hogy kilábaljuk ebből a mélypontból. Azt akarom, hogy a játékosok is így álljanak hozzá. A szurkolóink teljes joggal elégedetlenek, hiszen többet várnak a csapattól, mint ahogy én is. A játékosok is többet vártak maguktól, viszont ahhoz, hogy ez jobb legyen, a szurkolóinkat ki tudjuk szolgálni mindenkinek többet kell tennie vasárnap. Ha ez nem következik be, akkor semmi sem fog változni. A játékosok figyelmét nagyon sok mindenre felhívtam a Szentlőrinc elleni meccs előtt és még a félidőben is. Sajnos egy részét nem fogadták meg, amit utólag elismertek a pénteki beszélgetés során. Nem vagyok jós, de a játékosként sok mindent megéltem így tudom, hogy mi, miért történik. Meg kell találnunk a megoldást a problémára. A sajtóban nem akarjuk kiteregetni a klub belügyeit, de annyit elárulok, hogy összetett a gondunk. Erre azonban az nem lehet az a megoldás, hogy siránkozunk, mert akkor nem változik semmi. A múltat nem tudjuk már megváltoztatni, de a jövőt mi alakítjuk. Remélem, hogy beszélgetés hatására sok minden megváltozik majd. Én bizakodó vagyok, próbálok pozitívan gondolkozni és remélem, hogy ez a szemlélet átragad a játékosokra is, és egy győzelemben fog megnyilvánulni.