Az NB III. Nyugati csoportjának 21. fordulójában együttesünk újabb sikert könyvelhetett el. Lássuk, hogyan alakultak a forduló további mérkőzései.

A szombati játéknapon a Veszprém magabiztos győzelmet aratott az idén még nyeretlen Pénzügyőr felett. A második helyen álló Érdi VSE ötgólos mérkőzésen nyert a Csepel vendégeként, míg az FC Ajka is hozta a kötelezőt a Gyirmót II. ellen. A dobogó alsó fokán álló andráshidaiak a Pápa ellen is begyűjtötték a három pontot. A sereghajtó Csornai SE bár a szünetig megszerezte a vezetést a Tintahalak otthonában, de a sok eső miatt a pálya alkalmatlanná vált a játékra, így félbeszakadt a találkozó.
A vasárnapi mérkőzéseken a II. kerületiek hat mérkőzésesre duzzasztották győzelmi szériájukat, míg a BKV Előre fővárosi rangadót nyert.
A 21. forduló további eredményei#!# VLS Veszprém–Pénzügyőr SE 3–0, FC Ajka–Gyirmót FC Győr II. 3–0, Csepel FC–Érdi VSE 2–3, Tarr Andráshida SC–Pápai Perutz FC 2–0. III. ker. TVE–Videoton FC II. 3–0, BKV Előre–Dunaharaszti MTK 2–0. A THSE-Szabadkikötő–Csornai SE találkozó a szünetben félbeszakadt.
A góllövőlista állása#!# 1. Szabó Zsolt (Pápai Perutz FC) 14 gól, 2. Sóron Tibor (Kaposvári Rákóczi FC) 11 gól, 3. Melczer Vilmos (Érdi VSE) 10 gól, 4. Hamar Ádám (III. ker. TVE) 9 gól, 5. Ivancsics Gellért (Kaposvári Rákóczi FC), Korozmán Norbert (Csepel FC), Vittman Ádám (Tarr Andráshida SC) 8-8 gól.