Folytatná Ligakupa-menetelését a Rákóczi futballcsapata. A kaposváriak eddig három mérkőzésből hármat nyertek, így minden esély adott ahhoz, hogy továbbjussanak a csoportból. A negyedik játéknapon a Ferencváros látogat a somogyi megyeszékhelyre, a találkozó szerdán 18 órakor kezdődik a stadionban. 

A kaposváriak eddigi bajnoki szereplése felemásra sikeredett, azonban gyógyírt jelenthet a csapat Ligakupa-menetelése. A Sisa-legénység hazai pályán nyert a Siófok ellen, idegenben pedig a Pécs és a Fradi otthonában. 
A Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője, Sisa Tibor azt mondja#!# a Ligakupában tényleg vitézkednek, két idegenbeli és egy hazai győzelemmel csoportelsők. 
– A sorozat értéke abban van, hogy a kevesebbet játszó játékosok bizonyíthatnak. Nálam csak a teljesítmény számít, és nyitott vagyok arra, hogy valaki egy jó teljesítmény után bekerüljön – tette hozzá a vezetőedző. 
A kaposváriak a múlt héten az Üllői úton nyertek 2-0-ra Grumic duplájával. A két csapat szerdán 18 órától újra megmérkőzik egymással. 
A felkészülést a sok sérülés alaposan megnehezíti, ráadásul fél szemmel már a hétvégére is oda kell figyelni. Az NB I következő fordulójában ugyanis a Budapest Honvéd látogat Kaposvárra, és a Rákóczinak égetően szüksége lenne a három bajnoki pontra.