Ismét szárnyra kelt az a hír, hogy a Ferencváros megkereste a Kaposvárt, hogy tárgyaljon a somogyi klubbal a holtversenyben az NB I góllövőlistájának élén álló Nemanja Nikolics megvételéről. A pepsifoci.hu megkeresésére a Rákóczi ügyvezető igazgatója, Illés János cáfolta, hogy a zöld-fehérek ajánlatot tettek volna a Fradival már többször is összeboronált szerb csatárért, mint elmondta#!# jelenleg nem téma Kaposváron a csapat egyik legjobb játékosának értékesítése, akinek az árát alighanem euró-százezrekben mérik majd – ha egyáltalán eladják. Az interjú a http://www.pepsifoci.hu/ oldalon jelent meg.

– Azt mondhatom, hogy semmi. A ferencvárosiak sem telefonon, vagy máson keresztül, sem más módon nem kerestek meg bennünket – mondta Illés János a pepsifoci.hu-nak.

– Más – magyar vagy külföldi – csapatok érdeklődtek-e már a gólkirály-jelöltért?
– Konkrét érdeklődésről nem tudok beszámolni, menedzserek jöttek-mentek, de konkrét csapatneveket nem tudok mondani.

– Nikolics esetében a nyári hírek 400 ezer eurót emlegettek a csatár kivásárlási áraként, ehhez képest változtak-e a kaposvári igények?
– Nem foglalkozunk Nikolics eladásával, vagy „beárazásával” egyelőre, ez jelenleg nem téma a csapatnál és a játékosnál sem. Van még két Ligakupa-meccsünk, utána szabadságra megyünk, majd ráérünk foglalkozni a dologgal az átigazolási időszakban.

– A Kaposvár miként kíván megjelenni a piacon, vannak-e már kiszemeltjeik a tavaszi szezonra?
– A jövő héten fogunk leülni Prukner László vezetőedzővel, hogy egyeztessünk a lehetséges érkezőkről, illetve távozókról. Nyilván megvannak az elképzeléseink, de még szükség van a megbeszélésre.

– A Rákóczi hogyan tervez#!# megfelelő ajánlat esetén itthon is eladná legjobb játékosait?
– Továbbra is csak azt tudom mondani, amit eddig#!# jelenleg nem foglalkozunk Nikolics vagy más játékosunk eladásával, majd meglátjuk, hogy lesz-e érdeklődés és az esetleges ajánlatok ismeretében majd megtesszük a szükséges lépéseket. Van egy keretünk, ezt a keretet egyben akarjuk tartani, ha számottevő érdeklődés van, akkor természetesen foglalkozunk vele, egyelőre azonban nincs erről szó.