Megtartotta hagyományos szurkolói ankétját a Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapata. A Baráti Kör által szervezett találkozón a drukkerek megismerhették az új játékosokat, és kérdezhettek az ügyvezető elnöktől, valamint a vezetőedzőtől is. A futballisták nézőket, a szurkolók pedig kaposvári gólokat várnak szép számmal a szezonban. 

Le tudjuk-e győzni a Debrecent? Mi volt a hiba az MTK ellen? A bentmaradásért küzdünk majd, vagy esetleg lehetnek merészebb álmaink is? Nagyjából ezekre a kérdésekre keresték a választ a Rákóczi drukkerei a Baráti Kör által szervezett hagyományos szurkolói ankét előtt. A találkozón két újonnan igazolt labdarúgó is bemutatkozott, és a hírek szerint a korábbi U20-as válogatott Zámbó Bencén, és a horvát Bojan Vrucinán kívül érkezhet még játékos a Rákóczihoz. 
– Talán van még arra lehetőség, hogy olyan játékost vagy játékosokat igazoljunk, akik a csapat számára erősítést jelentenek. Mennyiségre most biztos, hogy nem fogunk igazolni – mondta Illés János ügyvezető. 
– Szeretném azt megvalósítani, vagy egy ahhoz hasonlót, amit előtte hét évben eredményesen, közösen megcsináltunk – tette hozzá Prukner László vezetőedző. – Ehhez azonban, úgy látom, több időre van szükség, mint amit én gondoltam. Még egyszer hangsúlyozom, a játékosok pozitívan álltak hozzá, és nem volt várható, hogy ekkorát betlizünk, mint amekkorát betliztünk az MTK ellen. 
A játékosok és a vezetőség is remélik, hogy az őszi szezonban is több ezren buzdítják majd a Kaposvári Rákóczit a hazai mérkőzéseken. Elsőként szombaton délután, a bajnok Debrecen ellen.