Gyirmóton, az Alcufer Stadionban lép majd pályára csapatunk a Merkantil Bank Liga 12. fordulójában. A vasárnap 17 órakor kezdődő összecsapást a hazaiak a negyedik, csapatunk pedig a tizennegyedik helyről várja.

 

A hazai pályán még veretlen Gyirmót FC Győr vár csapatunkra a másodosztály következő fordulójában. Együttesünk jó formában várja az összecsapást, hiszen a legutóbbi öt tétmérkőzéséből négyet is megnyert.

– A Gyirmót az egyik élcsapata a bajnokságot, nagyon jó minőséget képvisel – mondta Várhidi Péter, csapatunk vezetőedzője. – Attól függetlenül, hogy nem a feljutást jelentő helyeken állnak, de legalább olyan jó játékerőt tudnak felvonultatni, mint a DVSC. Sok mérkőzésüket láttam, egy nagyon szervezett társaság, amelyben sok olyan játékos van, aki képes gólt szerezni. Nem is véletlen, hogy szinte mindig betalálnak. Mi folyamatosan dolgozunk a taktikai változásokon, a játékosok ezeket egyre jobban kezdik elsajátítani. Mindig győzelmi szándékkal lépünk pályára, de a vírushelyzet megnehezítheti a dolunkat, hiszen bármikor, bárki kieshet. Remélem, hogy ezúttal is mindenki negatív lesz és egy nagyon jó meccset tudunk majd játszani.

A mérkőzést Oláh Gábor vezeti majd, míg a két segítője Kulman Tamás és Ország Péter lesz.