Nem tört meg az egypontos sorozat, újabb döntetlennel folytatta bajnoki szereplését a Kaposvári Rákóczi futballcsapata. A somogyiak az OTP Bank Liga 12. fordulójában a Bp. Honvéd gárdáját látták vendégül, és 0-2-ről ugyan felálltak, de végül meg kellett elégedniük a 2-2-es eredménnyel. A Sisa-legénység közelebb állt a sikerhez, de a fiúk csak a kapufáig jutottak a hajrában. 

Nem indult jól a mérkőzés, a 8. percben megszerezte a vezetést a Honvéd. Ivancsics jobb oldali szöglete után Danilo csúsztatott 7 méterről a kapu bal oldalába. 0-1.
A 11. percben, gyors hazai támadás végén Gujic lőtt 16 méterről, a bal alsóba tartó labda Kemenes zsákmánya lett. Három perc múlva cserélt a Rákóczi#!# a találkozó elején megsérült Kovács Olivér helyére Pavlovic állt be. A 17. percben Johnson eresztett meg nagy lövést 22 méterről, Hajdúch bravúrral tenyerelte szögletre a labdát. A 24. percben Peric lőtt 30 méterről fölé nyolc percre rá, kapu előtti kavarodás után Gujic lőtt az ötös sarkáról, de bedobás lett a dologból…
A 35. percben növelte előnyét a Honvéd. Gujic vesztette el a labdát a vendégek térfelén. Ezután Ivancsics ívelt a felezővonalról Torghelle felé, aki ütközött a kilépő Hajdúch kapussal. A labda Danilóhoz került, aki 12 méterről az üres kapu közepébe gurított. 0-2.
A 43. percben Balázs Benjámint rántotta le Debreceni a tizenhatoson belül, a játékvezető büntetőt ítélt. Peric állt a labda mögé, és magabiztosan lőtt a kapu közepébe. 1-2.
Az első félidő utolsó eseményeként Peric beforgatta ellenfelét a tizenhatoson belül, majd buktatták. A játékvezető – úgy tűnik – nem akart újabb tizenegyest adni…
Az 55. percben Gujic bedobása után Peric csúsztatta tovább a labdát, amely túljutott a belepaskoló Kemenes kapuson is, Pavlovic pedig öt méterről az üres kapu bal oldalába fejelt. 2-2.
Jól küzdött a Rákóczi a folytatásban, megjött a közönség hangja is, és a fiúk sokat tettek azért, hogy a maguk javára fordítsák az eredményt.  
A 63. percben a csereként beállt Hajdu lőtt 25 méterről fölé. A 72. percben Grumic lőtt 24 méterről, Kemenes védett, egy perccel később Torghelle lőtt 7 méterről mellé.
A 81. percben, jobb oldali beadás után a bevetődő Pedro fejéről pattant a felső lécre a labda. Nem sokkal később, újabb formás kaposvári támadás végén Safaric lőtt középről, 12 méterről mellé.
A 87. percben Torghelle fordult le védőjéről, majd ballal a kapu mellé lőtt. Zárásként, a 92. percben Safaric lőtt szabadrúgásból, 27 méterről Kemenes kezébe.
A Rákóczi 0-2-ről felállt, de hazai pályán ezúttal is döntetlen lett az eredmény. A közönség értékelte a fiúk hajtós, küzdős játékát, és vastapssal búcsúztatta a csapatot a lefújás után. 
Kaposvári Rákóczi FC- Budapest Honvéd 2-2 (1-2)
Kaposvár, 3000 néző. V.#!# Solymosi
Rákóczi FC#!# Hajdúch – Okuka, Bank, Graszl K., Jánvári – Pedro, Kovács O. (Pavlovic, 12.) – Balázs B., Kulcsár K. (Safaric, a szünetben), Gujic – Peric (Grumic, 77.). Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Honvéd#!# Kemenes – Lovric, Debreceni, Novák, Johnson – Abass (Hidi, 73.), Horváth A., Ivancsics, Tchami (Hajdu, 58.) – Torghelle, Danilo (Délczeg, 81.). Vezetőedző#!# Supka Attila
Gólszerzők#!# Peric (45., 11-esből), Pavlovic (55.), illetve Danilo (8., 35.)
Sárga lap#!# Okuka (20.), Gujic (28.), illetve Danilo (44.), Ivancsics (45.), Johnson (86.)