Tíz emberrel nem tudta megnehezíteni a bajnokaspiráns Kozármisleny dolgát a Kaposvári Rákóczi NB II-es labdarúgócsapata. A fiatal zöld-fehérek egy kiállítás miatt hatvanöt percen át játszottak létszámhátrányban, és 3-0 arányú vereséget szenvedtek.

A tavalyi ezüstérmes Kozármisleny gárdáját látta vendégül a Rákóczi II. együttese őszi záró mérkőzésén. A zöld-fehérek egészen a 24. percig jól tartották magukat, ekkor azonban egy védelmi hiba miatt Horváth kapus csak szabálytalanul tudta megállítani a vendégek gólhelyzetbe kerülő játékosát. Bjelanovic buktatásáért a hálóőr piros lapot, a baranyaiak pedig büntetőt kaptak. A tizenegyest a góllövőlistán első helyen álló Koller értékesítette, a fiatal Rusák rajt volt a labdán, de nem tudott hárítani.

A folytatásban még nagyobb mezőnyfölénybe került a kozármislenyi együttes, a házigazdák csak elvétve jutottak el a vendég kapuig. A második játékrészben tovább növelte előnyét Márton Gábor legénysége#!# Szabó egy kipattanó labdát vagy huszonöt méterről talált telibe, és óriási gólt ragasztott a léc alá. Bár félóra még hátra volt, mégis érezni lehetett, hogy eldőlt a találkozó. A ráadásban még Boda is betalált, beállítva ezzel a 0#!#3-as végeredményt. A Kozármisleny a harmadik, a Rákóczi a tizenkettedik helyről várja a tavaszi folytatást. 

Kaposvári Rákóczi FC II. – Kozármisleny 0-3 (0-1)
Kaposvár, 200 néző. V.#!# Berényi (Kepe, Pápai).
Rákóczi II.#!# Horváth L. – Földes, Fenyvesi, Vadas, Zmukic, Kirchner, Böröczky (Horváth Á., 72.), Husseini (Katona Gy., 59.), Laczkó (Rusák, 24.), Házi, Bőle. Vezetőedző#!# Barna László
Kozármisleny#!# Helesfai – Kovács T., Balaskó Cs., Romics, Nagy J., Berdó (Karacs, 62.), Szabó B., Koller K., Bjelanovics (Puskás D., 80.), Városi, Fröhlich (Boda, 73.) Vezetőedző#!# Márton Gábor
Gólszerzők#!# Koller (26., 11-es), Szabó (53.), Boda (90.)
Piros lap#!# Horváth L. (24., buktatásért). 

Barna László#!# Úgy éreztem, hogy hiányzik az akarat a csapatból. Nagy hibát követtünk el a kiállítás előtt, de játszottunk mi már tíz emberrel jobb csapat ellen is, és akkor megálltuk a helyünket.

Márton Gábor#!# Elégedett vagyok a csapat játékával és az eredménnyel is.