A Siófok elleni hazai vereség után idegenben javított a Rákóczi#!# a Sisa-legénység ponttal tért haza a paksiak otthonából. A fiúkra pénteken 18 órától újabb idegenbeli bajnoki vár, a második helyezett Győr otthonában. 

– Nagyon fontos volt a pontszerzés – mondta a csapat fiatal játékosa, Bőle Lukács. – Úgy mentünk Paksra, hogy pontot kell szereznünk, és ez sikerült. Úgy érzem, ez erőt adott a csapatnak, és ha tudnánk nyerni Győrben, akkor további lökést adna nekünk a folytatásra.
A két zöld-fehér együttes szeptemberi kaposvári mérkőzése gól nélküli döntetlennel ért véget. A Győr 22 forduló alatt 50 pontot gyűjtött, a Rákóczi pedig 21-nél jár. A Rába-partiak a bajnoki címre pályáznak, a somogyiak pedig szeretnének bennmaradni az élvonalban. 
– A Győr nagyon jó csapatjátékban. A második helyen állnak, mindenképpen nyerniük kell, ha a Debrecennel tartani akarják a lépést, így a nyomás rajtuk lesz. Mi a kontrákra tudunk építeni, és ha lesz egy kis szerencsénk, eredményesek is leszünk belőle – tette hozzá Bőle Lukács, aki elárulta#!# teljesen egészséges, és bízik abban, hogy játéklehetőséget kap a szakmai stábtól.
A Győr-Kaposvár találkozó pénteken 18 órakor kezdődik, a kapos.hu internetes portál online közvetítésben számol be a fejleményekről.