Továbbra is vár első Ligakupa-győzelmére a Rákóczi futballcsapata. A kaposváriak a szerdai pápai vereség után szombaton, a Videoton otthonában javíthatnak. A találkozó 17 órakor kezdődik, és nem lesz belépő. A stadionban ugyanakkor csak az A, B, C, D fedett lelátókat nyitják meg a közönség előtt, külön vendégszektor nem lesz. 

Jó hír, hogy az elmúlt időszakban javult a sérültek állapota. Bőle Lukács, aki az Eger elleni találkozón dőlt ki a sorból, bizakodó hangulatban várja a teljes gyógyulását.

– Köszönöm az érdeklődést, egyre jobb állapotban vagyok – mondta a fiatal középpályás. – Ezen a héten kerékpároztam, gyógytornáztam, a jövő héttől pedig már futni is fogok. Jól érzem magam, folyamatosan javul a lábam.
Ha nem jön közbe semmi, Bőle akár már két hét múlva pályára léphet a csapatban. Waltner Róbert még nem áll ilyen jól#!# a hatszoros válogatott támadót szeptember elején műtötték meg, azóta csak a lelátóról szurkolhat a társaknak. Szerdán viszont lekerült a lábáról a gipsz.

– Az utóbbi időszakban erősítettem, illetve gipszelt lábbal tekertem naponta negyvenöt percen át, most viszont jöhet a gyógytorna, majd két hét múlva a futást is elkezdhetem. Remélem, novemberben már a csapattal készülhetek, és segíthetek abban, hogy a középmezőnyben fejezzük be az idényt – fogalmazott Waltner.