A bajnokságban a két legtöbb gólt szerző, illetve legkevesebbet kapó együttes feszül majd egymásnak az NB III. Nyugati csoportjának 25. fordulójában. Még egy érv amellett, hogy érdemes kilátogatni szombaton a Rákóczi-stadionba.

 

Szombaton 17 órától a feljutás szempontjából igen fontos rangadó vár listavezető együttesünkre, amikor is a második helyen álló FC Ajka csapatát fogadjuk. Tekintsünk a számok tükrében a találkozóra.
A bajnokságban a legkevesebb gólt, szám szerint 18-at együttesünk hálóőre, Slakta Balázs kapta, akinek tizenegy mérkőzésen is érintetlen maradt a kapuja, köztük a legutóbbi két találkozón is. A legtöbb gólt az ajkaiak szerezték (62), azonban csapatunk sem sokkal marad le ezen a listán, hiszen az előkelő második helyen áll 54 találattal. Ezek alapján kijelenthető, hogy a csoport legjobb védelme a legjobb támadós ellen lép majd pályára. Mindkét csapat kiváló formában van. A Veszprém megyeiek tavasszal száz százalékosak, míg együttesünk 14 mérkőzés óta nem talált legyőzőre, utoljára éppen az ajkaiak raboltál el tőlünk a három pontot. Az őszi mérkőzésen sajnos, több védőnk hiányában vereséget szenvedtünk az Ajka ellen, azonban most itt a lehetőség a visszavágásra! A sikert a szurkolóinkkal együtt lenne igazán édes ünnepelni, ezért mindenkit szeretettel várunk a Rákóczi-stadionba! Mint, ahogy már jeleztük, megéri korán érkezi a találkozóra, hiszen az első 150 szurkoló a klub vendége egy pohár sörre vagy üdítőre.