Sikerült a bravúr#!# a Kaposvári Rákóczi NB III-ban szereplő ligacsapata 1-0-ra legyőzte az élvonalbeli ZTE együttesét a labdarúgó Magyar Kupa országos főtáblájának 3. fordulójában. A győztes gólt Bőle Lukács szerezte a 91. percben, két perccel később a somogyiak kapusa, Horváth László tizenegyest védett. 

Bőle LukácsA találkozó első perceiben a mezőnyben pattogott a labda. A 9. percben Mustapha szerzett labdát, de a játékszert elveszítő zalai játékos egy hazaadással javított. Más kérdés, hogy ezt nem vette észre a játékvezető, Botló Béla…
A 11. percben Bujor fejesénél mentett a hazai kapufa, majd bő tíz percnyi eseménytelen játékot követően Kocsárdi beadása után Bujor fejelt 8 méterről fölé.
Két perccel később Turkovs lőtt 30 méterről a kapu mellé. A kaposváriak többször is ügyesen szereztek labdát, aztán bosszantó hibákat követtek el, így elhaltak a jól induló akciók.
A 29. percben, gyors hazai kontratámadás végén Bőle lőtt 28 méterről a kapu mellé. Öt percre rá, jobb oldali szöglet után a hosszú oldalon helyezkedő Reszlihez került a labda, aki éles szögből fölé lőtt. A 43. percben Bujor lőtt 6 méterről nem sokkal a bal kapufa mellé.
A második félidő első eseményeként Kamber lőtte 10 méterről Horváth kezébe a labdát. Az 52. percben Máté 25 méteres lövését védte Horváth László. Válasz gyanánt, négy perccel később Bőle lőtt ballal, 14 méterről, és ezúttal a ZTE kapusa védett. Az 59. percben Balázs Zs. 5 méteres fejesét védte bravúrral Horváth kapus. A túloldalon Reszli 16 méteres lövésébe ért bele egy védő, így szöglet lett a vége.
A 64. percben remek kaposvári támadás végén Mustapha 14 méteres lövését hárította lábbal Jahic kapus. A 85. percben Delic passza után Szakály D. lőtt 14 méterről, Horváth sokadszor is szépen védett.
Az utolsó percekre felgyorsultak az események. Mustapha indult meg, majd remek passzal hozta helyzetbe a felfutó Laczkót, aki 15 méterről a kapust találta el. A bedobás után Berdó 16 méterről alig lőtt mellé.
A 91. percben megszerezte a vezetést a Rákóczi ligacsapata. Berdó passza után Bőle jobbról, 16 méterről kilőtte a jobb felső sarkot. 1-0…
A 93. percben, kapu előtti kavarodást követően 11-est kapott a ZTE, Balázs Zs. lövését azonban kivédte a végig nagyszerűen teljesítő Horváth kapus…
Ezután véget is ért a mérkőzés, és az U19-es fiatalokkal kiegészített Rákóczi II. bravúrral lépett tovább a legjobb 32 közé. És ne feledjük, a kaposváriak első csapata is várhatja a következő kört.
Kaposvári Rákóczi FC II. – ZTE 1-0 (0-0)
Kaposvár, 200 néző. V.#!# Botló
Rákóczi FC II.#!# Horváth L.- Kuckó, Major (Kiss A., 46.), Fenyvesi, Laczkó – Horváth T., Garai – Bőle, Berdó, Reszli (Házi B., 70.) – Mustapha. Edző#!# Barna László
ZTE#!# Jahic – Kocsárdi, Hervas, Szalai T. (Bogunovics, 46.), Hidvégi – Máté P. – Kamber, Balázs Zs., Szakály D. – Turkovs, Bujor (A. Delic, 70.). Vezetőedző#!# Prukner László
Gólszerző#!# Bőle (91.)
Sárga lap#!# Mustapha (84.), Kiss A. (93.)