A második felkészülési mérkőzésünk során is győzelmet arattunk a Szentlőrinc SE ellen. Akárcsak az első előkészületi találkozón, ezen is sort cserélt a szünetben Artner Tamás, s ezúttal is több próbázó jutott játéklehetőséghez.

Hazai szempontból remekül kezdődött a mérkőzést, csapatunk már a találkozó elején magához ragadta a kezdeményezést és számos helyzetet dolgozott ki az ugyancsak harmadosztályú Szentlőrinc kapuja előtt. Androka Péter és Rajczi Péter lövésénél valamint Ur László fejesénél még védeni tudott a vendégek kapusa, míg Szakály Attila bombájánál és Nagy Krisztián kapufájánál szerencséjük is volt a baranyaiaknak. A harmincadik percben viszont Hadaró Valentin mesteri szabadrúgásával megszereztük a vezetést, hét perccel később pedig Rajczi Péter duplázta meg előnyünket.
A szünetben sort cserélt Artner Tamás, de a játék képe nem változott#!# többet birtokoltuk a labdát és számos helyzetet alakítottunk ki, de az újabb gól még váratott magára, pedig Mayer Milán és Yannick is ziccerig jutott. Egy kontra után kis híján szépítettek a vendégek, de Borsi Bence bravúrral hárított, akárcsak a másik oldalon Iványi Botond Ivancsics Gellért lövésénél. A találkozó hajrájában újra rezdült a szentlőrinci háló#!# Yannick centerezését Mayer Milán passzolta közelről a kapuba.
Artner Tamás#!# Az első félidőben tetszetős volt a játék, annak ellenére, hogy fáradt a gárda, s ez meg is mutatkozott a támadózónában hozott döntéseknél. A második félidei csapat szintén jól játszott, de ekkor is rengeteg helyzetet kihagytunk. 
Túri Zsolt#!# Sokkal összeszokottabb csapat a Kaposvár, amely előrébb is tart. Rengetegen távoztak tőlünk, a pótlásukra sok próbajátékos érkezett, akiket ezen a mérkőzésen is teszteltünk.

Kaposvári Rákóczi FC–Szentlőrinc SE 3–0 (2–0)
Kaposvár, Rákóczi-stadion, 200 néző. V.#!# Böröczi.
Kaposvári Rákóczi FC I. félidő#!#Slakta – Szabó A., Ludánszki, Hadaró – Nagy J., Nagy K., Szakály A., Ur, Kollega K. – Rajczi, Andorka. II. félidő#!# Borsi – Lakatos G., Havas, Fodor M. – Tihanyi, Bodnár D., Ivancsics, Böjte, Vajda R. (Mayer, 70. p.) – Yannick, Sóron. Vezetőedző#!# Artner Tamás.
Szentlőrinc SE#!# Paczéka (Iványi, 78. p.) – Kiss M. (Temesvári, 58. p.), Dudás, Keresztes (Szabó M., 73. p.) – Cseszlai – Fenyvesi (Tóth G., 58. p.), Királyházi (Aszalós, 70. p.), Berdó (Virágh, 65. p.), Hampuk (Pál, 75. p.), Németh M. – Tóth A. (Bodor, 58. p.). Vezetőedző#!# Túri Zsolt 
Gólszerzők#!# Hadaró (30. p.), Rajczi (37. p.), Mayer (83. p.)