Szolnokra utazik csapatunk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában. A vasárnap 17 órakor kezdődő, zárt kapus összecsapást a hazai együttes élőben közvetíti majd.

 

Az elmúlt mérkőzések alapján nem vár könnyű túra csapatunkra, amely a szolnoki Tiszaliget Stadionban lép majd pályára vasárnap 17 órakor. A Szolnok ugyanis a bajnokság legjobbjai közé tartozik, ami a hazai pályán lejátszott mérkőzéseket illeti. 

– Tisztában vagyunk a helyzetünkkel, tudjuk, hogy már bravúrt kell bemutatnunk egy-két helyen – mondta Várhidi Péter, csapatunk vezetőedzője. – Erre fejben minden játékos készen áll, így ezt már csak a pályára kell kivinni. A feladatunkkal tisztában vagyunk, tudjuk, hogy mit kell játszanunk, s azt is, hogy a Szolnok milyen játékerőt képvisel. Viccesen fogalmazva: táblánál már megnyertük a mérkőzést. Ezt azonban nagyban befolyásolja majd, hogy ki milyen formából várja a találkozót. A futball nagyon sok apróságokon múlik, nem véletlenül az egyik legösszetettebb sportág. A győzelemhez vezető utat ismerjük, már csak végig kell járnunk. 

Csapatunk helyzetét tovább nehezíti, hogy Szarka Ákos bokasérülése továbbra sem jött helyre. A támadó azonban már elkezdte az edzéseket, s talán az utolsó három-négy mérkőzésre már bevethető lesz. Erdei Carlo azonban szinte biztos, hogy ebben a szezonban már nem léphet pályára.