A MOL Magyar Kupa nyolcadik fordulójában az NB III. Keleti csoportjában érdelelt Tállya KSE otthonában lép pályára csapatunk. A szerdán 13 órakor kezdődő összecsapás tétje a legjobb 16 csapat közé kerülés. 

 

A Sárvár FC és az ASR Gázgyár után egy újabb alacsonyabb osztályú csapatot, a Tállya KSE gárdáját sorsolták ki ellenfélül csapatunk számára a MOL Magyar Kupában. 

– Mindenképp szeretnénk legalább egy fordulót még menni a kupában, ha már a sorsolás úgy hozta, hogy alacsonyabb osztályú csapat ellen játszunk – mondta Várhidi Péter, csapatunk vezetőedzője. – A továbbjutás esetén nagy valószínűséggel a sokkal erősebb MTK Budapest várna ránk. Elsősorban természetesen Tállya elleni mérkőzésre koncentrálunk, amit megpróbálunk megnyerni. A kupameccsen azoknak a játékosoknak szavazok majd bizalmat, akik az elmúlt időszakban kevesebb lehetőséghez jutottak, így biztos, hogy négy-öt helyen változni fog a kezdőcsapat az elmúlt két bajnoki mérkőzéshez képest.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a kétszer negyvenöt perc alatt nem születne döntés, úgy előbb hosszabbítás, majd büntetők következnének. A továbbjutás esetén a Kazincbarcika–MTK Budapest párharc győztesével találkozna együttesünk a nyolcaddöntőben.