Az NB III. Nyugati csoportjának két veretlen együttese, az éllovas Érd és a második helyen tanyázó Kaposvári Rákóczi vívja a hetedik forduló rangadóját szombaton 16 órától.

Az érdiek mind a hat mérkőzésüket megnyerték, és 19-4-es gólkülönbségük is magáért beszél. A Pest megyei együttes a nyitó fordulóban, hazai környezetben 2-0-ra győzött a Diósd ellen, majd a tavaly még az NB II-ben szereplő Ajka otthonában diadalmaskodott 3-1-re. A folytatásban a Gyirmót II. elleni 4-0-s siker következett, majd egy igen fontos, 2-1-es győzelem az ETO FC Győr stadionjában. Két hete a Sárvár öt kapott góllal a zsákban tért haza Érdről, legutóbb pedig Csepelről hozta el a három bajnoki pontot a társaság, miután 3#!#2 arányban jobbnak bizonyult.

Soros ellenfelünk vezetőedzője az egykori ferencvárosi védő, Limperger Zsolt, és a csapat tagja az a Melczer Vilmos is, aki néhány éve még siófoki játékosként keserítette meg a Rákóczi életét. Melczer, Csizmadia Zoltán, Tárkányi Gergő és Balázsovics Máté egyaránt 3-3 gólt szerzett eddig.  
És akkor ejtsünk néhány szót a mieinkről is, akik ugyancsak veretlenek, és az öt győzelem mellett egy döntetlent jegyeznek. A fiúk legutóbb alaposan belehúztak a helyzetkihasználás terén, hiszen 7-0-ra verték a Tatabányát, de Házi László vezetőedző már a lefújás után megemlítette#!# bízik benne, hogy maradt még gól a tarsolyban az Érd elleni rangadóra is.

A mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik Érden.