Az érdi bajnoki vereség és a magabiztos, kondorosi Magyar Kupa-diadal után sincs megállás#!# csapatunk szombaton 16 órakor a Veszprém ellen lép pályára az NB III Nyugati csoportjának újabb fordulójában.

A nyolcadik játéknapot a Rákóczi 16 ponttal a második helyen, míg a Veszprém mindössze három ponttal a 17., vagyis az utolsó előtti pozícióban várja. Árulkodó adat, hogy a bakonyiak még nem nyertek mérkőzést az őszi szezonban#!# négy vereség mellett három döntetlen áll a nevük mellett, és mindössze egy(!) gólt lőttek eddig… Soros ellenfelünk a Győr ellen, még szeptember 3-án, Burcsik Martin jóvoltából talált a hálóba. Vagyis a papírforma alapján a somogyi megyeszékhelyen sem lehetnek vérmes reményeik a korábbi élvonalbeli futballista, Lantai Balázs tanítványainak.

– Hosszú volt a hétközi út, de sokat segített, hogy 4-0-ra nyertünk Kondoroson, így kellemes élményekkel utazhattunk haza Békés megyéből – fogalmazott Házi László vezetőedző. – Hazai pályán, a Veszprém ellen természetesen a három bajnoki pont megszerzése a célunk, és szeretnénk jó játékkal kiszolgálni közönségünket. Várjuk szurkolóinkat a stadionba!
Hadaró sérülés, Nagy pedig eltiltás miatt hiányzik majd a pályáról, a többiek harcra készek.