A Kaposvár talán legjobb futballistája, az NB I-ben három forduló alatt három gólt szerző, 25 éves szerb Milan Peric Spanyolországban van próbajátékon. Ottani lapértesülések szerint a támadót a másodosztályú Gimnástic Tarragona teszteli – írja a Nemzeti Sport Online.

Milan Peric„Nem azért utazhatott Spanyolországba, mert a hét végén két gólt is szerzett a bajnok Videoton ellen, ez a lehetőség már korábban is felvetődött. A héten eldőlhet a jövője" – mondta Illés János, a Kaposvári Rákóczi ügyvezetője a Nemzeti Sportnak.
Talán mondani sem kell, mekkora érvágás lenne a Kaposvárnak, ha az előző idényben nyolcgólos Milan Pericet elveszítené – még nehezebb volna a jelenleg a nyolcadik helyen álló csapatnak teljesítenie a kitűzött célt, a bennmaradást.

A szerb csatárnak még két évig él a szerződése, vagyis csak pénzért állhat tovább a Magyarországon egy éve futballozó légiós. Milan Peric pénteken érkezhet vissza Kaposvárra – kérdés, milyen erőállapotban, így egyelőre nem tudni, pályára lép-e szombaton a Pápa ellen.
A Gimnástic Tarragona a 18. helyen végzett a spanyol másodosztály 2010–2011-es kiírásában, mindössze három ponttal megelőzve a 19. helyen végző, s ezzel kieső Salamancát.
A második ligás csapat korábban két brazil játékost tesztelt, azonban egyikük sem felelt meg.
A katalán együttesre rá is férne egy gólerős támadó#!# a második vonal előző idényében 42 forduló alatt mindössze 37 gólt szerzett.