pepsifoci.hu információi szerint máris megkezdődött Prukner László utódjának keresése Kaposváron. Illés Jánosnak is vannak jelöltjei, de a klubvezetőnek már több olyan szakembert is ajánlottak az első 24 órában, aki megoldást jelenthet a Rákóczinál#!# ilyen például Aczél Zoltán, Erwin Koeman segítője és a Pakson tavasszal lemondott Gellei Imre is alkalmas lehet a feladatra.

Ahogyan arról a pepsifoci.hu elsőként beszámolt, Prukner László elfogadta a Ferencváros ajánlatát, így a szerdai nap folyamán bejelentette távozását Kaposváron. Illés János, a Rákóczi ügyvezetője a tréner távozásával kapcsolatban elmondta, ugyanolyan „munkás típusú” szakembert szeretnének a helyére szerződtetni, mint amilyen a magyar edzőképzés irányítója.

A Kaposvárnál tudni érdemes, hogy szerényebb körülmények közepette kell jó csapatot összehozni, ehhez pedig olyan szakember kellhet, aki hasonló körülmények mellett is alkotott már. Illés János klubvezetőnek nyilván körvonalazódnak már a jelöltjei, de ajánlások révén több olyan szakember is képbe került, akik megfelelhetnek a fenti kritériumoknak.

Úgy tudjuk, az elmúlt 24 órában a Nemzeti Sport által a klubbal hírbe hozott, a Kozármislenyt irányító ifj. Bene Ferenc mellett a Szigetszentmiklóson dolgozó Aczél Zoltán neve is bekerült így vagy úgy a kaposvári illetékesek noteszébe, de hasonlóan kézenfekvő lehet Gellei Imre "felbukkanása" is, akivel a klubvezető korábban már dolgozott is együtt.