A Kaposvári Rákócziban folytatja pályafutását André Alves dos Santos. A brazil támadó 2005 és 2008 között már szerepelt csapatunkban, most pedig féléves megállapodást kötött a vezetéssel. 

A 30 esztendős csatár annak idején 73 bajnoki találkozón lépett pályára a klubunk színeiben, és 26 gólt szerzett.

„Fél évre szerződtettük Alvest, de ha mindkét fél elégedett lesz, akkor a nyáron meghosszabbíthatjuk a megállapodást – mondta honlapunknak Illés János ügyvezető-elnök. – A játékos korábban többször is hangsúlyozta, hogy szeretett Kaposváron élni és játszani, kedvelte a közönséget, és a szurkolók is elismerték őt. Volt más ajánlata is, de sikerült meggyőzni arról, hogy nem feltétlenül a pénz számít, hanem az, hogy segítsen a nehéz helyzetben lévő korábbi együttesén. Örülök neki, hogy minket választott, és már a többiekkel együtt el is utazott a debreceni edzőtáborba.”

Alves az elmúlt fél évet Dubaiban töltötte, az év végén aztán szerződést bontott, így szabadon igazolható volt. A támadó korábban 41 bajnokin lépett pályára az Omonia színeiben a ciprusi élvonalban, és 20 gólt szerzett, Magyarországon pedig a Rákóczi előtt a Bp. Honvéd, utána pedig  a Videoton színeiben is láthattuk őt a pályán.