A harmadosztály Nyugati csoportjának ötödik körében, szerdán 19 órakor az SC Sopront fogadja csapatunk a cukorgyári gödörben.

 

Újra hazai környezetben, a cukorgyári gödörben léphet pályára formálódó csapatunk, amely ezúttal az idegenben még pontot sem szerző SC Sopront fogadja. Fiatal játékosaink ezúttal is a győzelem reményében lépnek majd pályára, s remélhetőleg a Bicskei TC ellen aratott kupasikernek köszönhetően a bajnokságban is átszakad a gát és a csapat begyűjti a három pontot.

– A Bicske elleni, első hazai siker mindenkit feldobott, de már azt várjuk, hogy mikor fogunk a bajnokságban is győzni – fogalmazott János Norbert, csapatunk támadója. – Nagy őrjöngés azért nem volt a meccs után, hiszen nem felejtettük el, hogy Győrben kikaptunk három-nullára. A Magyar Kupában viszont ez volt a második győzelmünk, azonban szerdán már a bajnokságban is el kell kezdenünk gyűjtögetni a pontokat. Mindenkinek jót tett a siker, rendeztük a sorokat és újult erővel vágunk neki a Sopron elleni mérkőzésnek.

Együttesünk számára elég sűrű menetrend, hiszen csapatunk a bajnokság mellett a Magyar Kupában is érdekelt.

– Személy szerint azt szeretem, ha minél több a mérkőzés, minél többet tudok pályán lenni – tette hozzá János Norbert. – A csapat is így fejlődik, kovácsolódik össze. Ami a sűrű program hátránya az az, hogy nem túl bő a keretünk és a sérülések hátráltathatnak majd minket. Úgy gondolom, hogy egyre jobban alakul a csapatunk. Az első pillanattól éreztem, hogy ez egy családi közösség, mindenki segít mindenkinek, de az egészséges versenyhelyzet azért megvan.