Az U21-es válogatott számára még két mérkőzés hátravan az Európa-bajnoki selejtező sorozatból, a mieink szeptember 6-án az íreket, négy nappal később Liechtensteint fogadják. Róth Antal szövetségi edző együttese szerdán az északírek elleni mérkőzéssel készül az összecsapásokra, a találkozót Tatabányán, a Grosics Gyula Stadionban rendezik meg. A keretben ezúttal is ott van Balázs Benjámin a Kaposvári Rákócziból.

Balázs BenjáminAz U21-es válogatott számára még két mérkőzés hátravan az Európa-bajnoki selejtező sorozatból, a mieink szeptember 6-án az íreket, négy nappal később Liechtensteint fogadják. Róth Antal szövetségi edző együttese szerdán az északírek elleni mérkőzéssel készül az összecsapásokra, a találkozót Tatabányán, a Grosics Gyula Stadionban rendezik meg. Az eredetileg kijelölt keretből Futács Márkó és Egerszegi Tamás sérülés miatt hiányzik.
– Az Eb-selejtezők zárófordulóira, az utolsó két meccsre ez az egyetlen felkészülési lehetőségünk a nyári szünet után – mondta az mlsz.hu-nak Róth Antal. – Szeretnénk szépen zárni a selejtezőket, és a megfelelő ráhangolódásra kitűnő lehetőség az észak-írek elleni meccs. Kíváncsian várom, hogy a felkészülés és a bajnoki rajt után milyen formában vannak a kerettagok, bízom benne, hogy a szezon korai szakaszában is jó teljesítményt nyújtanak.
A tatabányai mérkőzés 17.30 órakor kezdődik, a találkozóra ingyenes a belépés.
A magyar válogatott kerete#!#
Kapusok#!#
Gulácsi Péter (Liverpool FC)
Dibusz Dénes (Pécsi MFC-MATIAS)
Védők#!# 
Szolnoki Roland (Videoton FC)
Preklet Csaba (Egri FC)
Fiola Attila (MVM Paks)
Litauszki Róbert (Újpest FC)
Fodor Ferenc (Pécsi MFC-MATIAS)
Kádár Tamás (Roda JC)
Sváb Dániel (Ferencvárosi TC)
Farkas Norbert (Puskás Akadémia)
Középpályások#!#
Balázs Benjámin (Kaposvári Rákóczi)
Bódi Ádám (Debreceni VSC-TEVA)
Simon Ádám (US Palermo)
Haraszti Zsolt (Videoton FC)
Gosztonyi András (Diósgyőri VTK)
Kovács István (Videoton FC)
Iszlai Bence (Szombathelyi Haladás)
Támadók#!#
Beliczky Gergő (Ferencvárosi TC)
Radó András (Szombathelyi Haladás)
Tischler Patrik (MTK Budapest)