Az utolsó perceben esett góllal kapott ki csapatunk a Szentlőrinc SE ellen felkészülési mérkőzésen.

 

A napokban leesett hó miatt csapatunk a szentlőrinci műfüves edzőpályán csapott össze a szintén Merkantil Bank Ligás ellenféllel. A találkozó első félideje bár nem hozott gól, de mind a két csapat előtt adódtak lehetőségek, s az iramra sem lehetett panasz, pedig a felkészülési időszak elején járunk még.

A második félidőre mind a két együttes sokat változtatott, s ebben a játékrészben a gólok is megérkeztek. Egy buktatásért megítélt büntetővel a hazaiak kerültek előnybe Hleba Tamás révén, de ez felpörgette csapatunkat, s egy védelmi hiba után Bartos Julián került ziccerbe, melyet nem hibázott el. A meccs ezen periódusában akár többször is betalálhatott volna csapatunk az ellenfél kapujába, de ez nem történt meg, így a mérkőzés végén a szentlőrinciek örülhettek. Az utolsó percben ugyanis Kondor Kristóf átlövése kötött ki a jobb alsóban.

Csapatunk a következő felkészülési mérkőzését szombaton vívja a szintén NB II.-es Dorog ellen, Székesfehérváron.

 

Szentlőrinc SE–Kaposvári Rákóczi FC 2–1 (0–0)
Szentlőrinc, műfüves edzőpálya, zárt kapuk mögött. V.: Kovács J. Z.
Szentlőrinc SE: Vezetőedző: Marian Sluka.
Kaposvári Rákóczi FC I. félidő: Pogacsics – Nagy J., Ur, Nagy T., Hadaró – Zsirai, Gál – Szakály A., Erdei, Balázs Zs. – Szarka. II. félidő: Pogacsics – Vachtler, Zsirai, Szabó A., Lakatos Cs. – Ágoston, Balog A. – Szederkényi, Bidzilya, Bíró D. – Bartos. Vezetőedző: Várhidi Péter.
Gólszerzők: Hleba (65. p. – 11-esből), Kondor (90. p.), illetve Bartos (72. p.).