A kéthetes bajnoki szünet után hazai rangadó vár a Rákóczi futballcsapatára. A kaposváriak az NB I. 12. fordulójában a jól szereplő Budapest Honvéd gárdáját látják vendégül. A fiúk a három pont megszerzéséért szállnak harcba. 

A kaposvári együttes az őszi szezonban, a bajnokságban és a két kupasorozatban összesen 16 mérkőzést játszott#!# ötöt nyert, hétszer játszott döntetlent és négy alkalommal kapott ki. Ez a mérleg még nem is lenne rossz, a baj az elosztással van – mondja a vezetőedző.

– Ha a bajnoki mérkőzéseket nézzük, a 11 mérkőzésből egy győzelmünk van, ami kevés, akárhogy szépítjük. A sorsolást elnézve a hat döntetlen nem lenne rossz, mert a tavalyi első hárommal és a mostani jól szereplőkkel találkoztunk, de a döntetleneket jó lett volna elcserélni egy-egy győzelemre. Egy inkább próbál összeállni a csapat, és egyre inkább érettebb játékot mutat, bár nem volt eddig sem rossz minőségű a játékunk. Az a lényeg, hogy hozzuk ki magunkból a maximumot, csak így van esély a győzelemre. A szerdai, Ferencváros elleni találkozón, úgy gondolom, a játékosok jó teljesítményt nyújtottak, és a Ligakupához képest a színvonallal sem volt gond. Mindkét csapat harcosan, motiváltan játszott. Talán olyat is mernék mondani, hogy közelebb álltunk a győzelemhez, de kettő-kettő lett a végeredmény. A cserék sajnos nem tudtak annyit lendíteni a játékon, mint vártam, de van ilyen. Szombati ellenfelünk, a Honvéd nagyon jó formában van, nagyon egységes és szervezett csapat. Bízom abban, hogy a sérültjeink gyógyulgatnak, és remélem, hogy az FTC elleni mérkőzésből is be tudunk majd csempészni egy-két játékost. Reméljük, hogy úgy sikerül az a találkozó, ahogyan szeretnénk – fogalmazott Sisa Tibor.  
A fővárosiak egyébként 19 ponttal a negyedik helyen állnak a tabellán. A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik a Rákóczi Stadionban. A mérkőzés felvételét vasárnap este fél 8-tól láthatják a Kapos Televízióban.