Vasárnap este fél hétkor kezdődik az őszi szezon legnagyobb érdeklődéssel várt kaposvári összecsapása, a Ferencváros vendégjátéka. A labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában együttesünk szeretne jó eredményt elérni.

A kéthetes bajnoki szünetben két Liga Kupa-mérkőzést vívott a Rákóczi, most pedig már az FTC elleni bajnoki találkozó áll a középpontban. A mieink az első tíz fordulóban négy pontot gyűjtöttek, a Ferencváros pedig 18 pontjával negyedik a tabellán.
– Biztos jó lesz a hangulat. Hazai pályán a Fradi ellen jó eredményeket szoktunk elérni, bízom benne, hogy ezt folytatni tudjuk. Feltöltődött a csapat, a fővárosiak ellen mindenki meg akarja mutatni, hogy jó játékos. Remélem, mindenki odateszi magát, és sikerül megszerezni a három pontot – mondta együttesünk játékosa, Balázs Benjámin.
– A Fradi nincs jó passzban, mi pedig fel tudtunk úgy készülni, hogy fizikálisan és mentálisan is jó állapotban leszünk vasárnap – tette hozzá Bőle Lukács.

Tavaly novemberben Pavlovic góljával gyűrtük le 1-0-ra a Fradit, és ezzel az eredménnyel most is kiegyeznénk.
 „Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen számtalan problémával küszködünk. Sok hiányzónk van, ami miatt nehéz lesz összerakni a védelmet. Természetesen fontos, hogy megszerezzük a három pontot, hiszen ezzel levegőhöz jutna a csapat, és nem szakadnánk el a dobogótól. Nagy a nyomás az együttesen, az előbb említett problémák miatt nehéz helyzetben vagyunk, egy kívülálló nem is értheti meg, milyen megélni az Akeemmal történteket. Bízom azonban a játékosaimban, remélem, tiszta fejjel lépünk pályára, és győzni fogunk” – mondta Ricardo Moniz vezetőedző a fradi.hu-nak. 
A vasárnap 18 óra 30 perckor kezdődő találkozóra érdemes elővételben megvásárolni a belépőket. A stadion egyes számú pénztára vasárnap 14 óra 30 perctől lesz nyitva.