Szokatlan időpontban, pénteken 17 órától látja vendégül a DVSC-TEVA együttesét a Kaposvári Rákóczi labdarúgó csapata a Soproni Liga 9. fordulójában. A somogyiak több mint három mérkőzés óta nem lőttek gólt, de most ígérik betalálnak a vendég kapuba. A találkozó egyik kulcsszereplője a honlapunknak nyilatkozó Nikolics Nemanja lehet.

  Harapnak majd, mint az oroszlánok?
– Ez nem lehet kérdés, hiszen nem más az ellenfél, mint egy BL-résztvevő együttes, mi nekünk pedig már nagyon kell a siker. A motivációnkkal nem lesz gond, az biztos.

– Képesnek tartja csapatát a három pont megszerzésére?
– Üldöz minket mostanában a balszerencse. Nem játszunk alárendelt szerepet a meccseken, most már a helyzeteink is megvannak, csak a döntő szituációkban hibázunk. Bízom benne, hogy ez a Debrecen ellen másképp lesz. A magyar NB I-ben bárkit le tudunk győzni, de természetesen tiszteljük a vendégek eredményeit.

– Lehet, hogy a "B" csapatukkal játszanak majd Kaposváron.
– Nem törődünk mi ezzel. Akárkik lépnek pályára, meggyőződésem, hogy nagy önbizalommal fognak játszani, és nagyon nehéz lesz két vállra fektetni őket.

– Mivel telt a hetük?
– Napi egy edzést vezényeltek nekünk, amelyek úgy érzem felfrissítettek minket. A tréningeken kívül elmentünk egy csapatösszetartó étkezésre, ami szintén jól sikerült.

– Mindenki egészséges?
– Most hirtelen senki nem jut az eszembe, aki ne lenne ott a holnapi keretben. A legjobb tizenegy futhat ki pénteken a pályára.

– Mekkora segítséget jelenthet a buzdítás a nézők részéről?
– Mindent megteszünk a győzelemért és nagyon szeretném, ha ezt a találkozót legalább annyian látnák, mint a Fradi ellenit. A közönség buzdítására most is komoly szükségünk van, örülnék neki, ha a tizenkettedik emberünk lennének!