Két Liga Kupa mérkőzés vár még a Rákóczira a 2009-es esztendőben. Szombaton Videoton ellen hazai pályán, jövő héten szerdán pedig Zalaegerszegen játszik a csapat. Ha mindkét találkozót megnyerik a Prukner-tanítványok, akkor akár még tovább is juthatnak a középdöntőbe.

 – Nem álltunk le, edzésben maradtunk az utolsó bajnoki mérkőzésünk után is – mondta Bogdán Gábor, együttesünk középpályása. – Annyit elárulhatok, hogy a Liga Kupában komplett csapattal fogadjuk a Videotont, megvannak az esélyeink a továbbjutásra, nyerni akarunk. Remélem, hogy az idei utolsó hazai találkozónkra szép számmal kijönnek majd a szurkolók a Cseri útra.

– Számodra talán a legrosszabbkor jön a téli szünet, a múlt héten verekedted magad vissza a kezdőcsapatba.
– Két mérkőzés még visszavan, most azokra koncentrálok. Tavasszal pedig remélem, hogy egy jó felkészülés után megragadok a kezdők között.

– Annyira talán már nem is korai a kérdés#!# mivel telik majd a szüneted?
– Aktív pihenéssel töltöm a szünidőt, igyekszem mozgásban maradni, teniszezni és úszni is nagyon szeretek. Karácsonyozni otthon fogok a családdal, barátokkal. Ha már itt tartunk#!# szeretném megragadni az alkalmat, és Kellemes Ünnepeket kívánok minden kedves szurkolónknak!

A Rákóczi idei utolsó két mérkőzésének időpontja#!#

November 28., szombat
Liga Kupa "B" csoport, 9. forduló
13.30 Kaposvári Rákóczi-Videoton (Cseri úti műfüves pálya)

December 2., szerda
Liga Kupa "B" csoport,10. forduló
13.00 Zalaegerszeg-Kaposvári Rákóczi (ZTE-Aréna)