Az NB III. Nyugati csoportjának 24. fordulójában a Pénzügyőr SE vendégeként lépett pályára csapatunk. Az első negyed óra elteltével Ivancsics Gellért góljával szereztünk vezetést, majd a csereként pályára lépő Böjte Patrik biztosította be együttesünk győzelmét.

Waltner Róbert hiányában is esélyeshez méltón kezdte a mérkőzést együttesünk. A találkozó elején, Szakály Attila szögletét követően Ivancsics Gellért fejjel veszélyeztetett, majd Szakály Attila és Nagy Krisztián átlövése tévesztett célt. A másik oldalon Havasi Dániel találta el az oldalhálót, ezt követően pedig Despotovics Vajna lövését fogta Slakta Balázs. Az első negyed óra elteltével gólban is megmutatkozott fölényünk. Nagy János beadását Ivancsics Gellért kapásból lőtte a hálóba. A következő helyzet Szakály Attila beívelése után, Kollega Krisztián előtt adódott, de Czuczi Márton jól lépett ki kapujából, így tisztázni tudott. A hazaiaknál Havasi Dániel fejese jelentette a legnagyobb veszélyét, de Slakta Balázsnak ez nem okozott nagy gondot a védés.
A második félidőben elején egy újabb remek Nagy János beadás után Hadaró Valentin törte el egy kicsit a labdát, de így is nagyot kellett védenie Czuczi Mártonnak. Az utolsó félórába lépve egy parádés, ollózós góllal növelhette volna előnyét csapatunk, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette Sóron Tibor találatát. Nem sokkal később, a másik kapunál, Havasi Dániel lőhetett jó szögből, de célt tévesztett, majd Ablonczy Gerjén szabadrúgása csattant a kapufán. Az egyenlítés helyett jött az újabb kaposvári gól#!# a két perce pályán lévő Böjte Patrik egy jobboldali beadás után talált a kapuba, s ezzel eldöntötte a három pont sorsát. A hátralévő percekben minkét kapu előtt adódtak helyzetek, Havasi Dániel és Sárközi Krisztián is betalálhatott volna, de újabb gól már nem esett, így együttesünk magabiztos győzelemmel várja az FC Ajka elleni rangadót.
Ifj. Petrók Viktor, megbízott edző, Kaposvári Rákóczi FC#!# Három pontért jöttünk és meg is szereztük. A Ajka elleni mérkőzés előtt a győzelem volt a fő cél. Úgy érzem, amit elterveztünk azt, ha nem is maradéktalanul, de meg tudtuk csinálni. Az ellenfelünk a kiesés ellen küzd, így természetes, hogy egy kicsit ránk jöttek, de az eredmény önmagáért beszél.
Simon Antal, vezetőedző Pénzügyőr SE#!# A csapat nagyon jól játszott a bajnokaspiráns ellen. Sajnos két elkerülhető gólt kaptunk, ami megpecsételte a sorsunkat. A Kaposvár minőségi játékosainak köszönhetően fölén kerekedett a középpályán, ahol gyorsabban tudtak játszani. Ha egy kis szerencsénk van, gondolok itt a kapufára is, lehetett volna szorosabb a találkozó.
Pénzügyőr SE–Kaposvári Rákóczi FC 0–2 (0–1)
Budapest, 200 néző. V.#!# Szilágyi (Kövér, Szabó F.).
Pénzügyőr SE#!# Czuczi – Fekete M. (Farkas M., 84. p.), Csicsvári, Biró, Luczek, Varga-Sebestyén – Sztrunga (Orbán, 74. p.), Szabó B., Despotovics (Ablonczy, 60. p.) – Havasi, Horváth P. Vezetőedző#!# Simon Antal.
Kaposvári Rákóczi FC#!# Slakta – Nagy J., Lakatos G., Szabó A. (Tratnyek, 81. p), Hadaró – Szakály A., Nagy K. – Sóron (Sárközi, 60. p.), Ivancsics, Kollega K. (Böjte, 70. p.)– Andorka. Vezetőedző#!# Deákvári Antal. Edző#!# ifj. Petrók Viktor.
Gólszerzők#!# Ivancsics (19. p.), Böjte (72. p.).
Sárga lap#!# Horváth P. (49. p.), Böjte (81. p.).