Bőle Lukács parádés találatát választották a 15. forduló góljának a Sport Televízió Harmadik Félidő című műsorában. Sajnos ez a szép lövés is csak egy pontot ért a kaposvári együttesnek a sereghajtó és nyeretlen ZTE otthonában.

Bőle LukácsA 21 éves játékos a 15. percben szerzett vezetést csapatának#!# Balázs Benjámin remek passza után lefutotta őrzőjét, majd jobbról, 14 méterről a jobb felső sarokba lőtt. Szépségdíjas találat volt! Úgy tűnik, ez a fiatal középpályás specialitása, ugyanis néhány hete szinte pontosan ilyen gólt lőtt a zalaiaknak a Magyar Kupában. Igaz, a mérkőzés legvégén, valamivel távolabbról, és az a találat győzelmet ért…

– Csapat szinten nem vagyok elégedett – kezdte értékelését Bőle Lukács, aki az NB III-ban és a Ligakupában nyújtott jó teljesítmény után a Vasas, majd a ZTE ellen is az első csapat kezdő tizenegyében kapott helyet. – A hétvégén nyernünk kellett volna. A gólnak nagyon örültem, úgy érzem, egyre többet fejlődök, és úgy gondolom, előbb-utóbb stabil kezdő leszek. 
A játékosok szerint kulcsfontosságú lehet a jobb helyzetkihasználás#!# rúgott gólok nélkül ugyanis nem lehet meccset nyerni. 
– Én csalódásnak éltem meg az egész őszt – folytatta Bőle. – Ebben a csapatban sokkal több van, mint amit eddig mutattunk. Stabilan a középmezőnyben lenne a helyünk. Remélem, a tavasszal jobbak leszünk. 
Bőle és társai még többször is bizonyíthatnak ebben az évben, hiszen a csapatra a két, tavaszról előrehozott bajnoki mellett két Magyar Kupa és két Ligakupa találkozó vár még december első hétvégéjéig.