Újabb komoly feladat vár csapatunkra a hétvégén. A feljutásra is esélyes gyirmótiakat fogadjuk a 19. fordulóban, akik ellen pontot vagy pontokat szeretnénk szerezni. A mérkőzés szombaton 16 óra 30 perckor kezdődik.

A Mezőkövesd otthonában elszenvedett vereséget követően nemzetközi felkészülési mérkőzés várt a héten a fiúkra, hogy a szakvezetés kicsit felrázza a társaságot. Az ellenfél a horvát élvonalban szereplő Slaven Belupo volt, és a 4-2-es vereség ellenére akadt pozitívum is a meccsben.

A hétvégén viszont tovább folytatódik a nehéz sorozatunk, hiszen a harmadik helyezett Gyirmót látogat Kaposvárra. Nagy szükségünk lenne a három pontra, mivel a csapat egyre közelebb kerül a kiesést jelentő helyekhez.

– Ebben a másodosztályban mindenki mindenkit elkaphat. Bárki nyerhet. Igaz a Gyirmót jó csapat, ismerjük őket, Sisa mester már elég régóta ott van, tehát nagyjából tudjuk, hogy mit szeretnének játszani. Itthon mindenféleképpen nyernünk kell, már nincs mese. Három meccsből eddig nem sikerült egy pontot sem szereznünk, úgyhogy most már nincs más megoldás, akárhogyan is, de nyernünk kell itthon a hétvégén – mondta Zsivóczky Norbert.

– Ha a Mezőkövesden mutatott játékot és az edzőmérkőzésen látottakat tudjuk folytatni, folyamatosan koncentrálva, akkor úgy gondolom, hogy meglepetést tudunk okozni hazai pályán – tette hozzá Házi László megbízott vezetőedző.
A Gyirmót elleni mérkőzés szombaton 16 óra 30 perckor kezdődik a cukorgyári gödörben.