Megverte a bajnokot a Rákóczi! A labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójában a Videoton lépett pályára a somogyi megyeszékhelyen, és a zöld-fehérek Milan Peric duplájával megérdemelten szerezték meg a három pontot.

Milan PericSáros, mély talajú pályán, szakadő esőben indult útjára a labda. Az első percekben a vendég Videoton a kapuja elé szorította a kaposváriakat, akik azonban nem hagyták magukat, és ez nem sokkal később már az eredményen is meglátszott. 
A 9. percben Kulcsár K. lövése után egy védő kezéről pattant tovább a labda, de a bíró továbbot intett. A 13. percben megszerezte a vezetést a Rákóczi! Kulcsár bal oldali szabadrúgása után Peric csúsztatott 11 méterről a kapu bal sarkába. 1-0.
A folytatásban is lendületben maradt a Sisa-legénység. A 21. percben a vállsérüléséből felépült Balázs B. vette célba a kaput 18 méterről, de fölé szállt az ívelés. A 32. percben Gujic lőtt 20 méterről, laposan, a megpattanó labda majdnem meglepte a kapust, de aztán megkaparintotta a játékszert. A 43. percben Lipták vágta fel a remekül cselező Kulcsárt, villant a sárga lap. A szabadrúgást Peric végezte el 22 méterről, de fölé szállt a labda.
Bátran, tetszetősen futballozott a Rákóczi, joggal zúgott a taps a nézőtérről az első félidő végén.
A 47. percben Kulcsár ugratta ki Pericet, aki Vaskó erős szorításában 12 méterről a kapusba lőtt. Tíz perc múlva, újabb szép hazai támadás végén a berepülő Peric fejelt 10 méterről mellé.
A 68. percben újabb gólt szerzett a Rákóczi. Kulcsár remek indítása után Peric lépett ki a védők között, és 14 méterről kilőtte a kapu jobb oldalát. 2-0.
A 70. percben Balázs húzott el a bal oldalon, Kulcsár elé passzolt, aki laposan lőtt, a kapus védett. A 76. percben Peric megszerezhette volna harmadik gólját, de jobbról, éles szögből ellőtte a labdát a kapu előtt.
A 78. percben Brandau hozta magát gólhelyzetbe, de Hajduch bravúrral védett. Ezt követően a kézfejét fájlaló Hajduchot Horváth L. váltotta a kapuban.
A találkozón utolsó perceiben beleerősített a Videoton, de Horváth kapus és a védelem jól állta a sarat. A Rákóczi teljesen megérdemelten győzte le a bajnokot. A közönség a lefújás után percekig ünnepelte kedvenceit.
Kaposvári Rákóczi FC – Videoton 2-0 (1-0)
Kaposvár, 3000 néző. V.#!# Németh Á.
Rákóczi FC#!# Hajdúch (Horváth L., 80.)  – Okuka, Bank, Zsók, Gujic – Hegedűs, Pedro – Pavlovic (Alexeev, 88.), Kulcsár K. (Farkas P., 83.), Balázs B. – Peric. Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Videoton#!# Tujvel – Brachi, Lipták, Vaskó, Horváth G. – Mitrovic (Brandao, 61.) – Gosztonyi, Vasiljevic (Nikolic, 72.), Sándor Gy., Walter (Elek, a szünetben) – Alves. Vezetőedző#!# Paulo Sousa
Gólszerző#!# Peric 2 (13., 68.)
Sárga lap#!# Gujic (41.), Balázs B. (54.), Pavlovic (85.), Alexeev (92.) illetve Vaskó (39.), Lipták (43.)