A múlt heti, székesfehérvári, 3-0-s vereség után hazai környezetben sokáig vezetett, végül 1-1-es döntetlent ért el csapatunk a Videoton ellen, a Liga Kupa középdöntőjének visszavágóján. A fehérváriak 4-1-es összesítéssel léptek tovább a következő körbe. 

A nem éppen szurkolóbarát időpontban megrendezett találkozón a nyerni szerettünkk volna és a szakmai stáb ezúttal egy vegyes csapatot küldött a pályára, tapasztaltabb és fiatalabb labdarúgókkal. A 13. percben jegyezhettük fel az első komolyabb lehetőséget, amikor Bőle bal oldali beadása után szögletre mentettek a vendégek, a sarokrúgást követően pedig Haruna fejelt öt méterről fölé. Egy perccel később Hadaró szabálytalankodott a tizenhatoson belül Harasztival, a játékvezető büntetőt ítélt. Oliveira lövését Jahic lábbal védte.
A második félidő elején megszületett a Rákóczi vezető gólja. Az 50. percben, jobb oldali szöglet után Muraihoz került a labda, aki 16 méterről kapura emelt, és a labda a felső léc segítségével került a gólvonal mögé. 1-0.
Az 56. percben újabb gólt szerezhetettünk volna, de Firtulescu lövésébe belevetődött Tar. A 81. percben egyenlített a vendéggárda. Felpörgött a labda a tizenhatosunkon belül, majd Luis elé pattant, aki 8 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. 1-1. 
A Videoton 4-1-es összesítéssel jutott tovább a legjobb nyolc közé.    
Kaposvári Rákóczi FC – Videoton FC 1-1 (0-0)
Kaposvár, 200 néző. V.#!# Kiss N.
Rákóczi FC#!# Jahic – Okuka, Issaga, Mbemba (Albert Á., 74.), Hadaró – Addo (Földes, 77.), Thiam – Ella (Firtulescu, 25.), Murai, Bőle – Haruna. Vezetőedző#!# Selymes Tibor
Videoton#!# Tujvel – Paraiba (Lupeta, 46.), Tar, Mamadu, Vinicius – Papp, Hudák – Oliveira, Haraszti, Alvarez (Nildo, 87.) – Luis. Vezetőedző#!# Jose Gomes
Gólszerzők#!# Murai (50.), illetve Luis (82.)
Sárga lap#!# Hadaró (14.), Firtulescu (59.), Addo (72.), illetve Hudák (40.)