Döntetlennel ért véget a Szlovéniában edzőtáborozó Kaposvári Rákóczi harmadik előkészületi mérkőzése. Csapatunk a bosnyák bajnok Zeljeznicar együttesével találkozott, és 1-1-es eredménnyel ért véget a találkozó. Gólunkat Oláh Lóránt szerezte.

A Bajnokok Ligája selejtezőjére készülő bosnyák együttes Damir Sadikovic góljával már a 11. percben megszerezte a vezetést, de négy perccel később, egy formás támadás végén Oláh Lóránt egyenlített. Mint később kiderült, ezzel a végeredmény is kialakult. 
– Haladunk előre, ez már a harmadik felkészülési mérkőzésünk volt – kezdte értékelését Prukner László vezetőedző. – Korábban, a munka elején nem szoktunk ennyi meccset játszani, de most megpróbáljuk összekapcsolni az edzéseket a mérkőzésekkel. Reméljük, eltaláljuk a helyes arányt. Ezek a találkozók azért is fontosak, mert megnézhetjük a próbajátékosokat, Szükség is van az erősítésre, mert komoly veszteség a csapatnak a négy ember távozása. Ráadásul Bank, Bőle és Horváth Tamás sérült. A próbálkozókkal kapcsolatban eddig vegyes a kép, de egyre tisztábban látunk. A játékosok hozzáállásával elégedett vagyok, és bízom benne, hogy pénteken Ausztriában és vasárnap Horvátországban is hasznos összecsapások várnak ránk. 
FK Zeljeznicar Sarajevo (bosnyák) – Kaposvári Rákóczi FC 1–1 (1–1) 
Zeljeznicar#!# 1. félidő#!# Loncaric – B. Colic, Hasanovic, Kerla, Urdinov – E. Colic, D. Sadikovic, Bucan, Bajic – Hodzic, Pehilj. 2. félidő#!# Hadzic – Zeljkovic, Hasanhodzic, Skaljic, Stanic – E. Sadikovic, Jamak, B. Colic, Zaimovic – Alibasic, Selimovic.
Rákóczi FC#!# 1. félidő#!# Posza – Pavlovic, Kovács O., Petrache, Jánvári – Balázs B., Babic, Coroian – Oláh, Waltner, Vrucina. 2. félidő#!# Rusák – Okuka, Gravic, Addo, Zámbó – Albert Á., Böjte P., Thian, Sulea – Luka, Markus.
Gólszerzők#!# Sadikovic (11.), illetve Oláh (15.) 

A Rákóczi pénteken a román bajnokság ezüstérmesével, az Európa Liga küzdelmeire készülő Panduriival találkozik, vasárnap pedig Eszéken lép pályára.