A horvát élvonalban szereplő Cibalia Vinkovci otthonában játszotta első felkészülési mérkőzését a Kaposvári Rákóczi NB I-es futballcsapata. A zöld-fehérek az első félidő után 1-0-ra vezettek, végül 1-1-es döntetlennel zárult a találkozó.

A formálódó kaposvári együttes a 27. percben szerezte meg a vezetést Hegedűs Dávid góljával, a horvátok a mérkőzés hajrájában egyenlítettek. Igaz, ehhez kellett némi somogyi segítség is, ugyanis egy öngól alakította ki a végeredményt. 
– Az első felkészülési mérkőzésünket viszonylag jó körülmények között játszottuk le, egy olyan horvát csapat ellen, amelynek ez már a negyedik edzőmeccse volt.  Végig egyenrangú partnerei voltunk az ellenfélnek; az első félidőben megszereztük a vezetést, és sokáig őriztük az előnyünket. Az eredménynek nincs jelentősége, összességében elégedett vagyok a játékkal, elsőre rendben volt minden – értékelt a helyszínen Prukner László vezetőedző.
A Rákóczi legközelebb pénteken délután lép pályára a szombathelyi Király Kupán.
Cibalia Vinkovci (horvát) – Kaposvári Rákóczi 1-1 (0-1)
Kaposvári Rákóczi FC#!# I. félidő#!# Hajdúch – Okuka, Bank, Zámbó, Pavlovic, Kovács O., Hegedűs, Safaric, Horváth T., Balázs B., Oláh. A második félidőben pályára léptek#!# Posza, Katona, Major, Jánvári, Bőle, Mustapha, Sedlak, Farkas P., Sándor I., Fenyvesi.