Gól nélküli döntetlennel ért véget a tabella második helyén álló MTK kaposvári játéka. A Rákóczi az eseménytelen első félidőt követően a második félidőben is fölényt harcolt ki, de ezúttal nem sikerült a gólvonalon túlra juttatni a labdát.

A találkozó elején fölényt harcolt ki a Rákóczi, de igazi nagy helyzet nem alakult ki a vendégek kapuja előtt. Az 5. percben Safaric lőtt 20 méterről, jobbal, a kapus védett, szűk negyedórával később, kapu előtti kavarodás után Kelemen fejelt a kapu fölé. A 26. percben Tischler szabadrúgása után lepattant a labda a sorfalról, az ismétlés után Kelemenhez került a labda, aki 10 méterről fölé lőtt. A 29. percben Kovács Olivér eresztett meg nagy lövést 28 méterről, a bal alsóba tartó labdát Hegedűs ütötte ki. A 36. percben Tischler jobbal, középről, 35 méterről lőtt szabadrúgást, és csak kicsivel tévesztette el a kaput. A 38. percben Horváth T. remek passza után Balázs B. került helyzetbe, de elakadt az egyik védőben, az első félidő utolsó percében Vrucina lőtt 23 méterről, balról alig mellé. 
Az 55. percben Vrucina vette célba a kaput szép cselek után 10 métetrről, az MTK kapusa szögletre ütötte a labdát. Négy perccel később, bal oldali szöglet után Kelemen öt méteres fejesét védte nagy bravúrral Hajdúch kapus. A 71. percben Oláh tette a labdát Pedro elé, aki 16 méterről fölé lőtt. Szép jelenet volt. A 73. percben jobb oldali szöglet után Kovács Olivér fejelt mellé. A hajrában felpörgött a játék, mindkét együttes szerette volna megszerezni a három pontot érő találatot, de már nem változott az eredmény. 
Kaposvári Rákóczi FC – MTK 0-0
Kaposvár, 2500 néző. V.#!# Farkas Á.
Rákóczi FC#!# Hajdúch – Okuka (Vrucina, 34.), Bank, Kovács O., Jánvári – Safaric – Pavlovic, Pedro (Zámbó, 87.), Horváth T. – Oláh (Haruna, 77.), Balázs B. Vezetőedző#!# Prukner László
MTK#!# Hegedűs – Poór, Vukmir, Kelemen, Hidvégi – Könyves (Bese, 80.), Zsidai, Kanta J., Vadnai, Csiki (Pölöskei Zs., 92.) – Tischler (Balajti, 63.). Vezetőedző#!# Garami József
Sárga lap#!# Kovács O. (25.), illetve Zsidai (86.)