Döntetlent játszott a Rákóczi Gyirmóton, az NB III Nyugati csoportjának 17. fordulójában. A Waltner Róbert, Konrád László edzőpáros először irányította a mieinket, akik végig nagyot küzdöttek, de a hajrában elpártolt tőlünk a szerencse.

Nem várt könnyű mérkőzés csapatunkra, hiszen a hazaiak egy öt mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozattal a hátuk mögött várták a találkozót, emellett pedig két alapember is hiányzott a Rákócziból#!# Havas Attila eltiltás, Pintér András pedig kulcscsonttörés miatt nem léphetett pályára.

A Rákóczi előtt adódott a találkozó első helyzete#!# Jovánczai Zoltán adott remek labdát Hujber Tamásnak, aki 11 méterről, hatalmas helyzetben nem találta el a kaput. Nem sokkal később érkezett a válasz#!# a másik oldalon Somodi Bencének kellett bravúrt bemutatnia Aranyos lövésénél. A folytatásban a mezőnyben zajlott a játék, egyik kapu sem forgott veszélyben.
A második félidő is sokáig eseménytelen játékot hozott, és csakúgy, mint Kertész a 44. percben, Kollega is sérülés miatt hagyta el a pályát a 73. percben. A 79. perben Hadaró Valentint látta szabálytalannak a játékvezető a tizenhatoson belül, a megítélt tizenegyest Nagy Olivér értékesítette (1–0). Pár perccel később, Hujber Tamás jól eltalált lövésével egyenlíteni tudott a Rákóczi (1–1).

A hajrában egyértelműen átvette az irányítást a Rákóczi, a fölény azonban csak helyzetekben mutatkozott meg, újabb gólt már nem tudott szerezni a társaság. A legvégén igazi tűzijátékot rendeztünk a gyirmóti kapu előtt, de már nem változott az eredmény.
 
Gyirmót FC Győr–Kaposvári Rákóczi FC 1–1 (0–0)
Gyirmót, Alcufer Stadion, 100 néző. V.#!# Szalai L.
Gyirmót II.#!# Hrabina – Nagy B., Kőris, Borkai (Kovács Zs., 81.), Nagy O., Paku (Madarász, 46.), Horváth A., Aranyos, Veres, Szegi (Dávid, 62.), Lázár P. Vezetőedző#!# Nagy László
Rákóczi FC#!# Somodi – Nagy J., Ludánszki, Lakatos G., Hadaró – Kertész (Hampuk, 44.), Nagy K., Vadas, Kollega K. (Házi B., 73.) – Hujber, Jovánczai. Vezetőedző#!# Waltner Róbert
Gólszerzők#!# Nagy O. (79. – 11-esből), Hujber (82.)
Sárga lap#!# Lázár (65.), Veres (69.), illetve Ludánszki (56.), Nagy K. (63.), Hampuk (79.), Lakatos (91.)
 
Waltner Róbert#!# – Elégedett vagyok a fiúk hozzáállásával, a mai mérkőzésen mindent megtettünk azért, hogy megszerezzük a három pontot. Végig jól küzdöttünk, hajtottunk, a fiúk biztatták egymást a pályán az utolsó percig, mégis meg kellett elégednünk az egy ponttal. Bízom benne, hogy ez a szemlélet sikerre vezethet a folytatásban.