Lejátszotta utolsó törökországi edzőmérkőzését együttesünk. Csapatunk a dél-koreai másodosztályban, a K League 2-ben szereplő Daejeon Citizen FC ellen lépett pályára Antalyában.

Remek időben játszotta utolsó edzőmérkőzését a Törökországban edzőtáborozó együttesünk a Daejeon Citizen ellen. A dél-koreaiak az előző szezont a negyedik helyen zárták bajnokságukban, így bejutottak a rájátszásba, azonban nem sikerült kivívniuk az első osztályú tagságot. Ezek alapján tehát annyit lehetet tudni a soron következő ellenfelünkről, hogy jó játékerőt képvisel, amit a találkozón be is bizonyított.
Az utolsó törökországi edzőmérkőzésünkön a második félidőben hátrányba kerültünk, azonban ez nem tarott sokáig, hiszen Hadaró Valentin révén gyorsan egyenlített együttesünk.
Csapatunk eredményes hetet zárt, hiszen kiváló körülmények között készülhettek játékosaink a másodosztályra. Igaz, az eső néha megnehezített a felkészülést. Ennek ellenére számos pozitív tapasztalattal térhetnek majd haza játékosaink és a szakmai stáb. Az edzőtábor egyben egy remek csapatépítő tréning is volt, hiszen még közelebb kerülhettek egymáshoz a labdarúgók.

Kaposvári Rákóczi FC–Daejeon Citizen FC 1–1 (0–0)
Törökország, Antalya.
Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Vachtler, Ur, Szabó A., Hadaró – Szakály A., Nagy K. – Zsiga E., Beliczky, Tömösvári – Ádám M. Vezetőedző: Waltner Róbert.
Gólszerzőnk: Hadaró Valentin.

Csapatukat legközelebb már a Merkantil Bank Liga NB II. 22. fordulójában, az utolsó előtti helyen álló Mosonmagyaróvár otthonban szólítják pályára.