Klubunkban folytatja pályafutását Dvorschák Gábor. A 31 esztendős védő két évre kötelezte el magát csapatunkhoz.

 

Dvorschák Gábor az Újpest együttesében nevelkedett, s a lila-fehér gárdában mutatkozott be a magyar élvonalban, ahol eddig 38 mérkőzésen négy gólt szerzett. 2009-ben fél évig Kecskeméten szerepelt kölcsönben, majd a 2012/2013-as szezont a német negyedosztályú Carl Zeiss Jena együttesében töltötte, ahol 25 bajnokin két gólt jegyzett. 2014 februárjában tért vissza Magyarországra, a Szombathelyi Haladáshoz. Ezt követően Mezőkövesdre, Nyíregyházára, Soroksárra, majd Győrbe igazolt.

– Győrből érkeztem a csapathoz, de sok helyen megfordultam korábban – mondta Dvorschák Gábor. – Több csapatban szerepeltem az első, illetve a másodosztályban, s egy évig külföldön is játszottam. Amikor szóba került, hogy Kaposvárra igazolhatok egyből igent mondtam, hiszen sok játékost ismerek a csapatból, az pedig külön öröm, hogy Várhidi Péter szerződtetni akart. A célom, hogy beverekedjem magam a kezdőbe, s stabilitást adjak az együttesnek. Bízom benne, hogy jól sikerül a felkészülésünk és hamar összeáll a csapat. Erősségem, hogy soha nem adom fel, sokat kommunikálok a pályán, illetve a fejjátékomat tudnám még kiemelni.

 

Csapatunktól több labdarúgó is távozott a téli szünetben. Tratnyek Dániel, Godzsajev-Telmán Rabil Ogli, Bonnyai Márk, Laky László és Borbély Ákos a szakmai stáb döntése értelmében máshol folytatja pályafutását. A kölcsönben lévő labdarúgókat, Szabó Bálintot, Varjas Lászlót, Varjas Zoltán és Földi Botondot pedig visszarendelte az anyaegyesületük. Mindegyik játékosnak további sikeres pályafutást kívánunk!

Dvorschák Gábor
2021. január 4.