A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a MOL Magyar Kupa hetedik fordulójának pontos menetrendjét, így kiderül: csapatunk október 28-án, 12.30 órakor lép pályára az ASR Gázgyár vendégeként. 

 

A Mol Magyar Kupa hetedik, azaz második főtáblás fordulójának mérkőzéseit többségükben október 28-án, szerdán rendezik meg, de lesz meccs október 21-én, 29-én, illetve egy találkozót a Bicske–Ferencvárost november 14-ére tettek át. Az M4 Sport öt mérkőzést közvetít élőben a 64-es tábláról: a Fradi meccse mellett képernyőre kerül a Gárdony–Fehérvár, a Dunaújváros–Újpest, a Nyíregyháza–Paks és a Békéscsaba–Diósgyőr csata is.

Együttesünk is október 28-án lép majd pályára a budapesti első osztályban szereplő ASR Gázgyár otthonában. A találkozón 12 óra 30 perckor indul majd útjára a labda.

Ebben a körben is egy mérkőzésen dől el a továbbjutás sorsa. Amennyiben a rendes játékidő nem hozna döntést, úgy kétszer tizenötperces hosszabbítás következik, s ha ez sem vezetne eredményre, akkor öt-öt büntetőrúgással döntenek a felek.