Egy góllal kapott ki Székesfehérváron a Rákóczi a Ligakupa újabb mérkőzésén. Csapatunk így továbbra is nyeretlen ebben a sorozatban. 

A két vezetőedző – a megszokottól eltérően – lényegében az NB I-es kezdőcsapatát küldte pályára, így érdekes mérkőzésre volt kilátás a fehérvári stadionban. A kezdés után a hazaiak vették át az irányítást, és az első félidőben több nagy helyzetet is kidolgoztak. A meccs elején előbb Sándor remek csel után 17 méterről lőtt kapura, Hajdúch hárított, majd a 14. percben Oliveira tette jobbról középre a labdát, Nikolic elől pedig felszabadítottak a védők. Nyolc perccel később Tóth B. nagy lövése után Hajdúch a felső léc alól tornászta szögletre a labdát. A 33. percben Nikolic 10 méteres lövését védte a Rákóczi kapusa. Öt perc múlva újra az egykori kaposvári támadó volt a főszereplő, aki egy pontos passz után nagy helyzetben fölé lőtt. 
A második félidőben sem változott sokat a játék képe. A Videoton nagy erőket mozgósított a gólért, a mieink pedig jobbára védekeztek, és nehezen jöttek ki a szorításból. A 65. percben Walter lövése után Hajdúch ujjheggyel hárított, a kiperdülő labdával Nikolics fordult kapura, de mellé bombázott. 
 A 75. percben  aztán megszerezte a vezetést a Videoton#!# Nikolic Nemanja egy indítás után kilépett a védők között, elhúzta a labdát a kapus mellett, majd a kapuba csavart. 1-0.

Csapatunk a hajrában sem tudott a kapuba találni, így el kellett könyvelnünk a vereséget. A Rákóczi továbbra is nyeretlen a Ligakupában. 
Videoton FC Fehérvár – Kaposvári Rákóczi FC 1-0  (0-0)
Székesfehérvár, 500 néző. V.#!# Berke.
Videoton#!# Tujvel – Caneira, Vinicius,  Kaká, Szolnoki – Tóth B. (Kovács I., 62.), Mitrovic, Sándor Gy., Oliveira (Haraszti, 70.) – Walter, Nikolics (Torghelle, 79.). Vezetőedző#!# Paulo Sousa
Rákóczi FC#!# Hajdúch – Okuka, Bank, Zámbó (Pedro, 32.) , Jánvári – Safaric, Horváth T. (Khaly, 70.), Hegedűs, Balázs B. – Vrucina (Kovacevic, 68.), Haruna. Vezetőedző#!# Prukner László
Gólszerző#!# Nikolic (76.)
Sárga lap#!# Vrucina (36.), Okuka (84.)


Fotó#!# vidi.hu