Az edzőváltáson átesett Kisvárda Master Good otthonában lépett pályára együttesünk az OTP Bank Liga NB I. huszadik fordulójában. Csapatunk bár kétszer is vezetett a nyolc gólt hozó mérkőzésen, de nem tudott pontot szerezni.

A találkozó előtt mindkét csapat játékosainak szeme előtt a győzelem lebegett, hiszen a bent maradás kivívása szempontjából minden pontra nagy szükség van Kaposváron és Kisvárdán is. Ennek megfelelő nagy iramban kezdődött az összecsapás. Próbáltuk ráerőltetni az akaratunkat a hazaiakra, akik persze nem adták magukat könnyen. A középpályán hatalmas küzdelem alakult ki, sok adok-kapokkal. Az első nagy lehetőség csapatunk előtt adódott, amikor egy kipattanót Nagy Richárd ívelt vissza a védővonal mögé, a remekül belépő Balázs Zsolthoz, aki ziccerben fölé lőtt. A második helyzetét viszont már gólra váltottuk: Dombó Dávid, a hazaiak kapusa pont Hegedűs Dávid fejére öklözött ki egy beívelést, a csapatkapitányunk pedig húsz méterről az üres kapuba fejelt. Két perc múlva azonban újra döntetlen állt az eredményjelzőn, amikor Bohdan Melnyik vezette fel a jobb oldalon a labdát, majd kilőtte a hosszú alsót. Sőt, kevésen múlt, hogy ne hazai előnnyel menjenek szünetre a csapatok, hiszen Lucas megpattanó labdája a felső lécen csattant.

A második félidőt nagyszerűen kezdte csapatunk. Egy szöglet utáni kipattanót Nagy János állítgatás nélkül lőtt a bal kapufa mellé, hatalmas gólt szerezve, majd kevésen múlott a kétgólos vezetésünk, de Nagy Richárd centikkel lemaradt Csiki Norbert középre tett labdájáról. Tischler Patrik pályára küldése viszont megpecsételte a sorsunkat. Az eddig két gólt szerző támadó ugyanis már az első labdaérintéséből betalált, majd pár perccel később ismét feliratkozott a gólszerzők közé. Csapatunk azonban nem adta fel, s a két szélső védőnk Vachtler Csaba és Fodor Marcell összehozta a harmadik gólunkat. Két perc múlva azonban ismételten érkezett egy jó beadás a kapunk elé, melyre ezúttal Viana Fernando érkezett, aki előbb a kapuba lőtt, de a kipattanót már bekotorta a bal alsóba. Csapatunk a hajrában kinyílt, hiszen ment előre az egyenlítéséret, de egy kontra után ismét Tischler érkezett Sassá beadására, s megszerezte a harmadik fejesgólját.

Együttesünk bár három gólt is szerzett idegenben, de nem tudott ponttal távozni Kisvárdáról.

 

Kisvárda Master Good–Kaposvári Rákóczi FC 5–3 (1–1)
Kisvárda, Várkerti Stadion, 1850 néző. V.: Csonka (Buzás, Medovarszki).
Kisvárda Master Good: Dombó – Melnyik, Berios, Ene, Protic – Lucas, Bumba (Tsoukalas, 54. p.) – Sassá, Grozav, Kovácsréti (Tischler, 58. p.) – Viana (Karasiuk, 80. p.). Vezetőedző: Bódog Tamás.
Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Vachtler, Hegedűs D., Tarasovs, Hadaró (Fodor M., 59. p.) – Nagy J. (Trebotic, 73. p.), Yakymiv (Palic, 66. p.) – Nagy R., Szakály A., Csiki – Balázs Zs. Vezetőedző: Disztl László.
Gólszerzők: Melnyik (34. p.), Tischler (59., 65. és a 82. p.), Viana (72. p.), illetve Hegedűs D. (32. p.), Nagy J. (50. p.), Fodor M. (70. p.).
Sárga lap: Viana (41. p.), illetve Csiki (6. p.), Hadaró (26. p.), Nagy J. (42. p.).