Kiesőhelyen zárta az őszi szezont a Kaposvári Rákóczi, így nem meglepő, hogy elégedetlen a klubvezetés a csapat eddigi szereplésével. A jelenlegi helyzetről Illés János ügyvezető elnököt kérdeztük.

Illés János– Teljes mértékben elégedetlenek vagyunk a helyezést és a teljesítményt illetően – mondta honlapunknak Illés János. – Nem azt mondom, hogy nagyon sokkal többre számítottunk, de egy nyugodt középcsapat szintjét azért szerettük volna elérni, és ezt magabiztosan megtartani. Szakmailag meg lehet magyarázni az eddigieket, hiszen lényegében csak az kellett volna, hogy három hazai mérkőzésen döntetlen helyett nyerjünk. Erre minden esélyünk megvolt, és akkor teljesen nyugodt lenne most a helyzet. Így viszont nem vagyok büszke arra, hogy európai csúcstartók vagyunk a döntetlenek tekintetében. Ezt ugyanis senki nem díjazza…
– A jelenlegi helyzetben tervez-e bármilyen lépést a klubvezetés?  
– Ezekben a napokban folynak a beszélgetések és a tárgyalások a játékosokkal és az edzővel is. A lényeg az, hogy a hátralévő egy hónapra nyugalmat, rendet, fegyelmet teremtsünk, és eredményes játékot. A tavaszról előrehozott két bajnoki mérkőzés után pedig újra beszélünk a tapasztalatokról, és arról, hogy kell-e változtatnunk, és ha igen, akkor miben. 
– Mivel lenne elégedett az előttünk álló öt tétmérkőzésen?
– A két bajnoki mérkőzésen mindent meg kell tenni, hogy pontokat szerezzünk. Úgy gondolom, hogy a hazai, Kecskemét elleni találkozó fokozottan fontos lesz számunkra. A Magyar Kupában, a Putnok ellen csak a továbbjutás fogadható el, ezt szögezzük le, és a Ligakupában, az előttünk álló utolsó csoportmérkőzésen sem lenne szabad kikapni.