Együttesünk elkezdte a felkészülést a 2017/2018-as bajnoki szezonra. Artner Tamás hétfő délután vezényelte az első edzést, melyen a szakmai stáb felmérte milyen állapotban érkeztek vissza a labdarúgók a nyári pihenőjükről.

Csapatunk a harmadik helyet szerezte meg az NB III. Nyugati csoportjának előző szezonjában, az augusztus 12-ei hétvégén rajtoló évadban viszont szeretnék felülmúlni ezt a teljesítményt. A kaposvári labdarúgók így már hétfőn elkezdték az edzéseket, melyen az újonnan érkezők mellett több próbajátékos is részt vett.
– Az első két napon felmérjük, milyen állapotban érkeztek vissza a játékosok a nyári pihenőjükről – fogalmazott Artner Tamás, csapatunk vezetőedzője. – A harmadik naptól kezdjük el az igazi munkát. Elsőként a labdarúgók állóképességét fejlesztjük, ezt szombaton zárjuk le egy egymás közti játékkal. A folytatásban pedig szerda-szombat ritmusban játsszuk az edzőmérkőzéseket.
– Két-három játékossal előrehaladott tárgyalások zajlanak, rajtuk kívül pedig 7-8 próbajátékost tesztelünk – folytatta Artner Tamás. – Lehet még érkezőkre számítani, de minél előbb szeretnénk kialakítani a végleges keretet.