Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Debreceni VSC csapata van a célkeresztben.

 

Az OTP Bank Liga NB I. 16. fordulójában a Debreceni VSC együttesét látja vendégül csapatunk. A szombaton 17 órakor kezdődő évzáró találkozót a hajdúságiak a nyolcadik helyről várják, míg csapatunk továbbra is sereghajtó. Az őszi találkozón Ádám Martin találatával sikerült megszereznünk a három bajnoki pontot. Ha ezt a sikert hazai pályán is meg tudnák ismételni labdarúgóink, az nagyot lendíthetne a klub tavaszán.

 

 

– Azon a mérkőzésen egy bravúrt hajtott végre a csapat – fogalmazott Fodor Marcell, csapatunk védője, aki korábban játszott a DVSC együttesében is. – Óriási elánnal küzdöttünk, a szerencse is mellénk állt, s nagyon fontos győzelmet arattunk. Bízunk benne, hogy ezúttal is hasonló bravúrt hajtunk majd végre. A Debrecen kerete kicserélődött azóta, mióta ott játszotta, de így is egy erős és veszélyes csapat. A szakmai vezetés Herczeg Andrással az élen nagyon jó, biztos, hogy remekül felkészülnek erre a mérkőzésre. Kielemeztük a Debrecent tudjuk, hogy mik az erősségeik, ezeket megpróbáljuk a háttérbe szórítani és csak a gyengeségeikre fókuszálunk, hogy ezeket kihasználva szerezzük pontokat.

 

A tabella nyolcadik helyén álló debreceniek egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, ugyanis az első fordulóban elhalasztották a Ferencváros elleni találkozójukat, melyet csak 2020 áprilisában pótolnak. Az így lejátszott tizennégy mérkőzés során hatszor tudtak nyerni a cívisvárosiak, míg egy döntetlen és hét vereség szerepel a nevük mellett. A Loki igen változó formát mutat, hiszen a legutóbbi két fordulóban nem talált legyőzőre, de az azt megelőző kettőben nem szerzett pontot.