Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Gyirmót FC Győr csapata van célkeresztben.

 

A Merkantil Bank Liga 31., újabb hétközi fordulójában a Gyirmót FC Győr lép majd pályára a cukorgyári gödörben. A szerdán 18 órakor kezdődő bajnokit a kisalföldiek a dobogó legalsó fokáról, azaz a harmadik helyről várják. A papírforma így ismételten nem csapatunk sikerét jósolja. A gyirmótiak ráadásul remek formában érkeznek a somogyi megyeszékhelyre, hiszen a legutóbbi hat mérkőzésük során nem találtak legyőzőre. A Gyirmót ráadásul egy győztesen megvívott rangadó után érkezik Kaposvárra, hiszen a legutóbbi játéknapon megtörte az FC Ajka hatmeccses győzelmi sorozatát.

Ennek ellenére sem tűnik legyőzhetetlen ellenfélnek a Csertői Aurél irányította együttes, amely bár hazai pályán igen erős, de idegenben már szenvedett nem várt vereséget. A kisalföldi gárda ugyanis Szentlőrincen, Siófokon és Csákváron is elvérzett, ráadásul a sereghajtó Debreceni EAC otthonában is elhullajtott két pontot.

Az örökmérleg nyelve nem csapatunk felé billen. A két csapat eddig csupán öt alkalommal találkozott egymással a másodosztályban, ebből pedig három is Gyirmót győzelemmel zárult. Együttesünk eddig csak egyszer tudta legyőzni soron következő riválisát, s ez a siker nem is volt oly régen, hiszen 2018 decemberében aratta csapatunk, ráadásul Gyirmóton. Ráadásul az őszi mérkőzésen is pontot tudott szerezni csapatunk, s miért ne lehetne ez így szerdán is?