Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Paksi FC csapata van a célkeresztben.

 

 

Az OTP Bank Liga NB I. 19. fordulójában a Paksi FC csapatát látjuk vendégül a cukorgyári gödörben. A szerdán 18 órakor kezdődő találkozót a Tolna megyei gárda a tizedik, míg együttesünk a tizenkettedik helyről várja. Mind a két együttes a kiesés elől menekül, így különösen fontos lesz ez a találkozót. Már csak abból a szempontból is, hogy a paksiak az előző játéknapon Kelemen Dávid és Böde Dániel találataival legyőzték a szintén kieső helyen álló Zalaegerszeget, így már tíz pontos az előnyük csapatunkkal szemben. Ez azonban hétre is csökkenthető, de ahhoz olyan játékot kell nyújtani együttesünknek, mint a Debrecen vagy a Puskás Akadémia elleni, szintén hazai találkozókon.

– Ugyanúgy készülünk erre a meccsre is, mint az összes többire – fogalmazott Ádám Martin, csapatunk támadója. – Bár nagy a tét, de ennek nem szabad nagy jelentőséget tulajdonítanunk. Mindent bele fogunk adni, s bízunk benne, hogy ez jól fog elsülni.

Az őszi mérkőzésen közel álltunk a pontszerzéshez, hiszen sok helyzetet kialakítottunk, sőt vezettünk is a találkozón, de a Paks a már Siófokra igazoló Remili Mohamed találatával egalizált, majd egy szerencsés góllal a vezetést is megszerezte.

– Pakson is egyéni hibák miatt vesztettünk, hiszen a vezetés után két gyors gólt kaptunk – tette hozzá Ádám Martin. – Most hazai pályán fogadjuk a Paksot. Biztos vagyok benne, hogy a közönség segíteni fog minket, mi pedig egymást kell, hogy segítsük a pályán, így megszerezhetjük a győzelmet.

 

A téli játékosmozgás a Paksnál:

Érkezők: Bertus Lajos (Mezőkövesd), Szakály Dénes (BFC Siófok), Szélpál Norbert (Békéscsaba). Kölcsönbe érkezők: Sajbán Máté (Mezőkövesd). Kölcsönből visszatérők: Simon Márk (ETO FC Győr).

Távozók: Cseke Benjamin (MTK, kölcsön után végleg), Remili Mohamed (BFC Siófok), Simon Ádám (ETO FC Győr), Simon Márk (ETO FC Győr kölcsön után Tiszakécske). Kölcsönbe távozók: Egerszegi Tamás (kispesti kölcsön után Diósgyőr).