A Gyirmót ellen sem sikerült pontot szerezni csapatunknak, pedig ezúttal voltak lehetőségeink a gólszerzésre. Az újabb vereséggel sajnos kieső helyre csúsztunk a tabellán.

Az első helyzet Luka Dominic nevéhez fűződött a 10. percben, de a középpályás öt méterről a kapu fölé fejelt. A 20. percben Rajczi buktatásáért reklamáltak büntetőért a hazaiak, de a bíró sípja ezúttal néma maradt. A 35. percben aztán megszerezte a vezetést a Gyirmót. Egy kapu előtti kavarodás után Beliczky eszmélt a leggyorsabban és bepofozta a labdát Somodi kapujába (0-1). Két perccel később akár egyenlíthettünk volna, de a Dominic beadására érkező Nagy Krisztián elöl az utolsó pillanatban menteni tudtak a vendégek.
A második félidőnek Király Vitalij kapufája adta meg az alaphangot, de lövése sajnos kifelé pattant. A félidő derekán Magasföldi duplázta meg a vendégek előnyét, de a Zierkelbach játékvezető lökés miatt nem adta meg a gyirmóti gólját. Tíz perccel a vége előtt Rajczit buktatták 18 méterre a kapu előtt. A labda mögé Albert Ádám állt, de az ő lövése az is a kapufán csattant. A hosszabbításban újabb büntetőt kértek számon a játékosaink a játékvezetőn, miután Balog kézzel ért Rajczi beadásába, de csak két sárga lap lett a vége.
Ezen a estén nem volt szerencséje a Rákóczinak.
Kaposvári Rákóczi FC – Gyirmót FC 0-1 (0-1)
Kaposvár, Rákóczi-stadion, 300 néző. Vezette#!# Zierkelbach (Kis, Aradi)
Rákóczi FC#!# Somodi – Vermes, Petrók, Albert – Kiss Márton, Zsivóczky (Hampuk, 68.), Nagy K., Király (Fejős, 80.), Hadaró – Dominic (Balogh B., 62.) – Rajczi. Megbízott edző#!# Házi László
Gyirmót#!# Somogyi – Bohner, Graszl, Balogh Z., Présinger – Papp K., Kiss Máté (Bobál, 70.) – Beliczky, Madarász, Cseri (Nagy S., 88.) – Oross (Magasföldi, 57.). Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Gólszerző#!# Beliczky (35.)
Sárga lap#!# Kiss Márton (38.), Rajczi (45.) Zsivóczky (61.) Nagy K. (94.) Petrók (94.) illetve Graszl (45.) Balog (81.)